Kocalar küyü sakinlerinden Vali Canap’tan önemli talep:

“OTBÜS SEFERLERİ KÖYÜMÜZE DE İSTERİZ”

Yayın: 11 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 11.07.2023 15:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman merkez Kocalar köyü sakinleri, köylerine belediye tarafından otobüs seferlerinin yapılması yönünde yetkililere çağrıda bulundu.

Batman Belediyesinin geçtiğimiz aylarda Batman’da bulunan 20 köye otobüs seferlerini başlatması köylüler tarafından sevinçle karşılandı. Köylere otobüs seferinin başlaması diğer köyleri de harekete geçirdi. Batman merkez Kocalar köyü sakinleri, benzer uygulamanın kendi köylerine de uygulanması için hem dilekçelerini belediyeye sundular hemde Vali Ekren Canalp’a seslendiler.

“BATMAN’IN EN BÜYÜK KÖYÜYÜZ”

Kocalar köyü sakinlerinden Hüsnü Çam, “Merkez köylerden biri olan Kocalar köyüne otobüs seferlerinin yapılması için sayın valimiz ve belediye başkan vekili Ekrem Canalp’tan köyümüze otobğs seferlerinin yapılması için gerekli çalışmaların yapılmasını istiyoruz. Köyümüz Kocalar köyü Batman merkez köylerinin içinde nüfus olarak  bin nüfuslu bir köydür.  Merkez köylerin içerisinde en büyük köydür. Diktepe ile Akoba köyleri ile aynı güzergah üzerinde olduğu halde köyümüze otobüs seferleri yapılmamaktadır. Batman merkez köy olarak  kilometre uzaklıkta olduğumuz halde bu seferlerin yapılması için sayın valimiz Ekrem Canalp’tan köyümüze otobüs seferlerinin yapılması için gerekli çalışmaların yapılmasını istemekteyiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.