Kadın Futbol Takımlarında anlamlı dayanışma

Kadın Futbol Takımlarında anlamlı dayanışma

Spor Yayın: 24 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.01.2024 14:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman’ı 2. Ligte temsil eden ve şampiyonluğun en büyük adayı 1955 Batman Belediyespor Kadın futbol takımı, yine ilimizi 3. Ligte temsil eden Mezopotamya Spor Kadın Futbol takımına yağmurluk desteğinde bulundu.   

Ligin ilk maçını deplasmanda Siirt Üniversitesi Kadın futbol takımını 3-0 yenerek başlayan Mezopotamya Kadın Futbol takımını tebrik eden 1955 Batman Belediyespor Kulüp Başkanı Burak Eren, galibiyet pirimi olarak 25 adet yağmurluk hediye etti.   

“ONLARDA BİZİM KIZLARIMIZ VE SPORCUMUZ” 

Mezopotamya Kadın futbol takımını yakın takibe aldıklarını ve 1955 Batman Belediyespor Kadın Futbol takımı olarak desteklerinin süreceğini belirten Kulüp Başkanı Burak Eren; “İlimizde kadın futboluna ilgi her geçen gün artıyor. Mezopotamya Spor kendi imkânlarıyla lige katılmayı başardı. Çünkü 3. Ligte mücadele etmek zorlu ve yokuşlu bir süreçtir. Takımımızın yağmurluk ihtiyacının olduğunu öğrenince onlardan habersiz hemen sipariş verdik. Küçükte olsa güzel destek bir moral oldu. Kendilerine şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum.” diye konuştu. 

BAŞKAN KALIK, TEŞEKKÜR ETTİ 

Mezopotamya Kadın futbol takımının Başkanı Cihan Kalık ise, 1955 Batman Belediye Spor kulüp Başkanı Burak Eren’in habersiz ve sürpriz desteğinden dolayı takım adına teşekkür etti. ‘Talebimiz olmamasına rağmen Burak Eren Başkanımız incelik yapmış ve takımımıza galibiyet primi olarak yağmurluk hediye etmiştir. Kendisine teşekkür ederiz. Kadın takımlarımız arasındaki anlamlı dayanışma takdire şayandır” dedi.   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.