AK Parti seçim lokali açıldı

AK Parti seçim lokali açıldı

Siyaset Yayın: 11 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 11.02.2024 13:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Lokal, Turgut Özal Bulvarı Valilik karşısında partililerin katılımıyla  ve dualarla açıldı. Lokalin resmi açılışı ise ileri bir tarihte yapılacak.

Hizmete giren lokal de gazetecilere açıklamada bulunan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, aday tanıtım toplantısından sonra lokali açtıklarını söyledi.

‘BATMAN'IN GELECEĞİ İÇİN GÜÇLÜ BİR KADRO KURDUK’

Nasıroğlu "Aday arkadaşlarımızın hepsi burada. Bizler Batman'a ilçelerle, beldelerle ve merkezle tüm belediyelere talibiz. Kendimize inanıyoruz ve bu memlekete hizmet etme yarışı içerisindeyiz. Dolayısıyla biz Batman'ın geleceği için güçlü bir kadro kurduk." Dedi. Çocuklar ve gençlerin geleceği için mücadele ettiklerini vurgu yapan Nasıroğlu, kendilerine inandıklarını da sözlerine ekledi.

‘VATANDAŞLARIMIZI KUCAKLAYACAĞIZ’

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan ise "Bugün itibariyle lokalimizi hizmete açtık. Tüm vatandaşlarımızın teveccühünü bekliyoruz. Seçim çalışmalarımızı burada  sürdüreceğiz. Yaptığımız hizmetleri vatandaşlarımıza anlatacağız. Seçim çalışmalarımızı  Batman'ın dört bir yanında vatandaşlarımıza dokunarak devam ettireceğiz. Seçim tarihine kadar vatandaşlarımızı kucaklayıp 31 Martta iradelerine saygı duyacağız" Diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.