Milletvekili Adayı Tunç, seçim çalışmalarını hızlandırdı

Milletvekili Adayı Tunç, seçim çalışmalarını hızlandırdı

Siyaset Yayın: 05 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 05.05.2023 12:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Ak Parti Batman Milletvekili adayı Fırat Tunç, Gültepe Mailesinde bulunan sanayi sitesi esnafını gezdi, Sanayi sitesi yönetimini ziyaret etti.

Ak Parti Milletvekili adayı Fırat Tunç, Gültepe mahallesindeki sanayi esnafını ziyaret etti. Batman Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başakını Veysi Ertekin ve yönetimini ziyaret eden Milletvekili adayı Tunç,” Sanayi esnafında eskiden çok önemli ustalar vardı. Hala o geleneğini koruyor. Emekçi sanayi esnafının her zaman yanındayız.” Kooperatif Başkanı Veysi Ertekin de milletvekili adayı Tunç’a eşlik etti.

TUNÇ, OK ATTI ÖĞRENCİLERLE VOLEYBOL OYNADI

Ak Parti Batman Milletvekili Fırat Tunç, Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlı Petrolkent Gençlik Merkezinde öğrencilerle bir araya attı. Öğrencilerle keyifli anlat geçiren, Tunç, ok attı be öğrencilerle voleybol oynadı. Ak Parti Batmam Milletvekili adayı Fırat Tunç, mehtap bölgesinde esnafları ziyaret etttikten sonra Petrolkent Geçlik Merkezinde öğrencilerle bir araya geldi. Müzik dinletisi, ok atman, voleybol ve masa tenisi oynayan öğrencileri tebrik etti. Hedefe ok fırlatan Tunç,”Batman’da müthiş bir gençlik dinamizmi var. Bugün Petrolkent Öğrenci Merkezinde gençlerin ne kadar önemli olduğu yaptıkları projelerle gördük. Bizde gençken çalıştık çabaladık, şimdi Allah’a çok şükür ki iyi noktalara geldik. Bizler milletvekili olsak veya olmasak bile bu kent için her zaman elimizden geleni yapacağız.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.