Nasıroğlu, yatırımlar için Bakan Uraloğlu ile görüştü

Nasıroğlu, yatırımlar için Bakan Uraloğlu ile görüştü

Siyaset Yayın: 21 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.12.2023 14:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret etti.

Batman'ın ulaşım ve altyapı noktasında daha fazla yatırım alması ve mevcut yolların iyileştirilmesi amacıyla gerçekleşen ziyarette yapılacak projeler ele alındı. Görüşmede şehrin ulaşım, altyapı, devam eden ve yapılacak projeler ile mevcut yolların iyileştirilmesi  görüşüldü.

BATMAN’A 20 YILDA 13.5 MİLYAR YATIRIM YAPILDI

Türkiye Yüzyılı'nın inşası yolunda durmadan dinlenmeden çalışacaklarını belirten Milletvekili Nasıroğlu, 20 yılda Batman'a ulaşım ve erişim alanında 13 buçuk milyarın üzerinde yatırımın yapıldığı anımsattı. Son 20 yılda her alanda olduğu gibi özellikle de ulaşım ve erişim alt yapısında Batman'ın büyük bir ilerleme sağladığını kaydeden Nasıroğlu, yatırım hizmetlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi. Nasıroğlu, Batman'a yapılan, projesi hazırlanan ve yapılacak tüm çalışmalar için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu'na teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.