Milletvekili Nasıroğlu: Bizim odağımız Batman’dır

Milletvekili Nasıroğlu: Bizim odağımız Batman’dır

Siyaset Yayın: 17 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 17.05.2023 15:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Fırat Tunç ve Muhsine Bozkurt, Sosyal Yardımlaşma Vakfını ziyaret etti.

Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Fırat Tunç ve Muhsine Bozkurt, SYDV ve Güneykent Aile Destek Merkezi kursiyerlerini ziyaret etti.

28 Mayısta yapışacak Cumhurbaşkanı seçimlerinin Türkiye ve Batman açısından önemli olduğunu vurgulayan Nasıroğlu, “Bu dönem sizin adına Batman’ı temsil edeceğiz. Allah bizi mahçup etmesin. Batman’ı ticaret yatırım üssü haline getireceğiz. Bizler üreten insanlar olmalıyız. Batmanda da istihdam alanı oluşturalım kadınlarımız gençlerimiz çalışsın ama onurlu bir çalışma olsun, kimse el açmasın. Batmanı yaşayabilir hale getirelim. Uyuşturucu, hırsızlık  en çok huzuru bozandır.Batman’a icraatlarımızı yerine getirmek için Cumhurbaşkanı seçmeliyiz. Türkiye genelinde Ak Parti olarak oyunu attıran Batman’dır. Çok güzel bir hizmet sağlayacağımıza inanıyorum Cumhurbaşkanı için daha çok oy çıkarsa elimiz güçlenir, daha çok yatırım gelir. Bizim odağımızda insan var, gençlerimiz var. Batman iyi bir noktaya getireceğiz.Batman ve sizler en güzeline layıktır. 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımıza daha güçlü bir destek verelim” dedi.

“CUHHURBAŞNIMIZA GÜÇLÜ DESTEK VERMELİYİZ”

Ak Partili Fırat Tunç ise, ”Batman’da güç bir oy çıkaracağımızı söylemiştim. Şimdi ise ikinci Tura kalan Cumhurbaşkanımıza güçlü bir destek sunmalıyız. Türkiye’nin birliği ve birlikteliği için Batman’da 28 Mayıs’ta cumhurbaşkanımız için oyları katlamalıyız” diye konuştu.

Nasıroğlu ve Tunç,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ziyaretinden sonra AVM ziyaretinde bulup çalışanlarla ve vatandaşlarla sohbet etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.