BATMAN'A 18 DOKTOR ATANDI

BATMAN'A 18 DOKTOR ATANDI

Sağlık Yayın: 23 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2024 13:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Takip EtGoogle News

 

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Sağlık Bakanlığı tarafından 115. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası kapsamında Batman'a 18 doktor atamasının yapıldığını bildirdi.

 

Tahsis edilen kadroların Batman'a hayırlar getirmesini temenni eden Milletvekili  Nasıroğlu, Türkiye geneli atamalarda sadece bir tane bulunan Radyasyon Onkoloji Uzmanı kadrosunu Batman’a kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

Nasıroğlu, "Batman’a Çocuk Metabolizma Hastalıkları Uzmanı, Cerrahi Onkoloji Uzmanı atamasının ve Onkoloji Tanı Merkezi'nin de faaliyete geçecek olmasıyla ikinci Nükleer Tıp uzmanını da şehrimize kazandırmanın haklı gururu içerisindeyiz. Sağlık Bakanı sayın Fahrettin Koca'ya teşekkür ederim."dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.