BATSO 8 .SEKTÖR BULUŞMASINDA ÖNEMLİ KONULARI MASAYA YATIRDI

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) 8. Sektör Buluşmaları Sivil Toplum Kuruluşları İle Toplantısı, BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir’in başkanlığında toplantı salonunda yapıldı.

Gündem Yayın: 07 Mayıs 2024 - Salı - Güncelleme: 07.05.2024 14:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

BATSO 8 .SEKTÖR BULUŞMASINDA ÖNEMLİ KONULARI MASAYA YATIRDI

 

 

Batman Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen 8. Sektör buluşması Toplantıda kentin genel sorunları görüşüldü.

Toplantıda Öncelikle görüşülen konular şunlar  Batman Uçak seferlerinin yetersiz olması, Yeni OSB’lerin arsa fiyatının yüksek olmasından kaynaklı olarak  İş insanlarının ciddi sorunlar yaşadığı, Ayrıca Sivil Toplum Kuruluşları bir araya gelerek Ekonomi Lobisi ve Kent çalış tayları gibi yenilikçi kararlar alınmıştır. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Gültepe mahallesinde meydana gelen trafik kazasının tekrar yaşanmaması için yayaların can güvenliği sağlanması adına Gültepe mevkiindeki yaya geçidinin kapatılması ve üst geçide yürüyen merdiven, engelli ve yaşlılar için asansör yapılması hususunda gerekli önemlerin alınması gerektiğine dikkat çekilmiştir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.