DEMİR, MUHTARLIK OFİSİ 7-24 AÇIK KALACAK

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Fatih Mahallenden aday olan Mehmet Zeki Demir ,25 Yıllık birikimi ve projeleriyle aday.

Asayiş Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 22:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

 

 

Konuyla ilgili bilgi veren Muhtar adayı Demir “Batman Belediyesinde 25 yıl çalışarak hizmet verdim. 25 yıllık belediye geçmişimden edindiğim deneyim ve tecrübelerimle, mahalleme yepyeni projeler kazandırmak için muhtar adayı oldum. Projelerimin arasında, kadınların kurs alıp meslek edinebileceği Aile Destek Merkezi, çalışan ev hanımlarının çocukları için kreş, gençlerimiz için çok amaçlı spor kompleksi, cadde ve sokaklarda alt ve altyapı çalışmaları var. Kurumlarla koordineli çalışıp mahallemin sorunları gidermek istiyorum. Muhtarlık ofisin 7-24 açık kalacak” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.