Sıcaktan bunalanlar parka akın etti

Sıcaktan bunalanlar parka akın etti

Gündem Yayın: 22 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 22.06.2023 14:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hizmete sunulan Sağlıklı Yaşam Parkı, sıcaktan bunalan vatandaşların akınına uğruyor.

Batman Adalet Sarayı yanında bulunan Sağlıklı Yaşam Parkı, akşamları sıcaktan bunalan ailelerin akınına uğruyor.  Sıcakların yoğun olduğu son zamanlarda yeşille insanların buluştuğu Sağlıklı Yaşam Parkı alanına kentin her bölgesinden vatandaşlar adeta akın etti. Kimi vatandaşlar çimlerde hasırlarını sererek koyu bir muhabbete dalarken kimi vatandaşlar ise çocukları ile oyun parklarında vakit geçirmekten yana tercihlerini kullandı.

“SERİNLİĞİN TADINI ÇIKARTIYORUZ”

Parkta keyifli vakit geçirdiklerini söyleyen Batmanlılar, “bu parka benzer parkların da diğer mahallelerde de yapılmasını istiyoruz. Akşamları sıcaklıktan dolayı evimizden çıkıp bu parka geliyoruz. Çimler üzerinde oturup serinliğin tadını çıkartıyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.