Ramanlı, Beşiri’ye çıkarma yaptı

Ramanlı, Beşiri’ye çıkarma yaptı

Gündem Yayın: 08 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 08.03.2024 15:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

Beşiri’ye çıkarma yapan HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, halktan iradelerine sahip çıkmalarını ve kendilerine hizmet edecek adaylara oy vermelerini istedi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı seçim çalışmaları kapsamında Beşiri seçim lokalinin açılışını yaptı.

“İRADENİZE SAHİP ÇIKIN”

Beşiri seçim lokali açılışında konuşan Ramanlı, “31 Mart Seçimi halka hizmet edecek yönetimlerin seçimidir. Halkımız iradesine sahip çıkarak sandıklarda kendilerine hizmet edecekleri seçmesi lazım. Bazıları halkımızın oylarını para ile satın almaya çalışıyorlar. Halkımız onlara da gereken cevabı sandıkta verecektir. HÜDA PAR olarak Osman kardeşimizle sizlere hizmet etmek için karşınıza çıktık. Oylarınızı emin olan adaylara verin.” ifadelerini kullandı.  HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Beşiri seçim lokalinin açılışını dualar ile yaptı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.