‘Balpınar’da yapacak çok işimiz var’

‘Balpınar’da yapacak çok işimiz var’

Gündem Yayın: 15 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.04.2024 14:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Batman’a bağlı Balpınar Beldeye Başkanı İmadeddin Ekmiş, seçimi geride bırakarak hizmet ve yatırımlar için kolları sıvadıklarını belirtti.

Ekmiş; “Amacımız Balpınar’a en iyi hizmetlerin gelmesini sağlamaktır. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Balpınar’ı hak etiği hizmetlerle buluşturma zamanı geldi. Halkımızla birlikte güzel günler bizleri bekliyor” dedi.

“YENİ DÖNEMDE CANLA BAŞLA İŞİMİZE SARILACAĞIZ”

Yeniden Refah Partisi Balpınar Belediye Başkanlığına seçilen İmadeddin Ekmiş; “Bugünden itibaren büyük bir sorumluluk aldığımızın farkındayız. 5 Yıllık sürede Balpınar’ın ihtiyaç duyduğu ne varsa yerine getireceğiz. Amacımız Balpınarlılarla layık olduğu hizmetlerle buluşturmaktır. Seçimde bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz. 5 Yıllık süreci en iyi şekilde değerlendireceğiz. Yeni dönemde canla başla işimize sarılacağız. Hizmete bakacağız çünkü Balpınar’da yapılacak çok iş var” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.