PETROLSPOR ŞAMPYON OLDU

3.Lig 2. Grupta mücadele eden TPAO Batman Petrolspor, ligin son maçında Turgutluspor’u deplasmanda 3-2’lik skorla geçerek şampiyon oldu.

Spor Yayın: 27 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.04.2024 21:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

Sahaya şampiyonluk parolasıyla çıkan Petrolspor, maçın başlama vuruşuyla birlikte önde başladı. Ataklarını sürdüren Petrolspor dakika 21’de Akın Akman’ın uzaktan attığı gol ile skoru 1-0’a getirdi. Golden sonra rahat nefes alan Petrolspor, ilk yarı boyunca oyunun hâkimi oldu.

 

HEYECANLI 2. YARI

 

Petrolspor 2.yarıya temkinli başladı. Maçın 76.dakikasında Nurettin Çağlar’ın atığı gol ile Petrolspor 2-0 öne geçti. Petrolspor, 83 ve 85. dakikalarında Noyan Öz’ün attığı gol ile şoka uğradı. Maçın son dakikalarına temkinli giren Batman Petrolspor’da sahneye çıkan Tunç Murat Behram, 90. dakikada attığı gol ile Petrolspor’u 3-2 öne geçirdi. Bu sonuçla birlikte Petrolspor şampiyonluğunu ilan etti.

 

BATMAN PROTOKOLDEYDİ

 

Deplasmanda oynanan maça Batmanlılar yoğun ilgi gösterirken, Batman protokolü de Manisa’nın Turgutlu İlçesinde oynanan maç için tribünlerdeki yerini aldı. Batman Valisi Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Hüda Par Milletvekili Serkan Ramanlı, Deva Parti Mersin Milletvekili Emin Ekmen, Uluslar arası Sanatçı Ahmet Güneştekin ve Kırklareli Vali Yardımcısı Hasan Tanrıseven, 90 dakika boyuncu tribünlerde Batman Petrolspor’a destek verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.