/>
dicle elektrik

HEDEP’de başvurular devam ediyor "Halk belirleyecek”

03.12.2023 - 15:08, Güncelleme: 05.02.2025 - 06:35 1673+ kez okundu.
 

HEDEP’de başvurular devam ediyor "Halk belirleyecek”

HEDEP’de başvurular devam ediyor "Halk belirleyecek”
  Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Batman Seçim kabul komisyonu çalışmalarını sürdürüyor. İl Başkanlığından yapılan açıklamada; “Yeniden HEDEP, Yeniden Batman şiarıyla yerel seçimlere hazırlanan yapımız çalışmaları kapsamında oluşturulan kabul komisyonu başvuruları almaya devam ediyor” denildi. BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR Komisyon olarak başvuruları almaya devam ettiklerini bildiren İl Yöneticisi Kadri Tekin yoğun başvuruların olduğu ve bu anlamda sahiplenmenin değerli olduğunu aktardı. Şuana kadar gerek belediye eş başkanlığı, ilçe belediyeleri eş başkanlıkları, belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyeliği için yoğun başvuruların ve mesainin olduğunu belirten Tekin, bunun partimize güç kattığını ve önümüzdeki süreci güçlü kılmak anlamında güçlü yönetimler ve adayların öne çıkması adına umut verici olduğunu söyledi. Tekin: “Başvurularımız 9 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek. Bu anlamda halkımızın partileri etrafında kenetlenmesi ve aday adayı olması çağrımızı yineliyoruz” dedi.
HEDEP’de başvurular devam ediyor "Halk belirleyecek”

 

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Batman Seçim kabul komisyonu çalışmalarını sürdürüyor. İl Başkanlığından yapılan açıklamada; “Yeniden HEDEP, Yeniden Batman şiarıyla yerel seçimlere hazırlanan yapımız çalışmaları kapsamında oluşturulan kabul komisyonu başvuruları almaya devam ediyor” denildi.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Komisyon olarak başvuruları almaya devam ettiklerini bildiren İl Yöneticisi Kadri Tekin yoğun başvuruların olduğu ve bu anlamda sahiplenmenin değerli olduğunu aktardı. Şuana kadar gerek belediye eş başkanlığı, ilçe belediyeleri eş başkanlıkları, belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyeliği için yoğun başvuruların ve mesainin olduğunu belirten Tekin, bunun partimize güç kattığını ve önümüzdeki süreci güçlü kılmak anlamında güçlü yönetimler ve adayların öne çıkması adına umut verici olduğunu söyledi. Tekin: “Başvurularımız 9 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek. Bu anlamda halkımızın partileri etrafında kenetlenmesi ve aday adayı olması çağrımızı yineliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.