/>

EKMEK ZAMLANDI KÜÇÜK 7.5 TL BÜYÜK 15 TL OLDU

Ekonomi 06.06.2024 - 15:04, Güncelleme: 05.02.2025 - 06:36 2360+ kez okundu.
 

EKMEK ZAMLANDI KÜÇÜK 7.5 TL BÜYÜK 15 TL OLDU

Batman Fırıncılar Derneği Başkanı Adnan Laçin, “ Ekmeğin zamlanmasına bizde karşıyız ama maalesef artan maliyeler nedeniyle 200 gram küçük ekmek 7,5 TL 400 gram büyük ekmek ise 15 TL pazartesinden itibaren satılacak,” dedi.
Son zamanlarda artan maliyetler gelir giderleri karşılamadığını söyleyen Batman Fırıncılar Derneği Başkanı Adnan Laçin, Konuyla ilgili Gazetemize açıklama yaptı. Laçin “şu an 200 gram ekmek 6.5 TL iken yeni fiyat 7.5 TL ‘ye 400 gram Ekmek ise 13 TL’den 15 TL ‘ ye pazartesinden itibaren satılacak. Batman’da şu an derneğimize kayıtlı 300 fırıncı esnafı kayıtlı ve son günlerde 50 Kiloluk Un 680 ile 690 liradan satılmakta maya ise 600 lira oldu odun ise 4 bin lira yükseldi. Ve diğer giderleri de hesaba kattığımızda ekmeğe artış kaçınılmaz  oldu” dedi. “BİZ VATANDAŞI DÜŞÜNÜYORUZ” Artan maliyetler karşısında kara kara düşündüklerini söyleyen Laçin,” biz 300 fırıncı esnafı olarak zam yapmaya karşıyız zaten vatandaş zor günler geçiriyor bir de ekmeğin zamlanması ekstra ayrı bir külfet  getirdi,” dedi.
Batman Fırıncılar Derneği Başkanı Adnan Laçin, “ Ekmeğin zamlanmasına bizde karşıyız ama maalesef artan maliyeler nedeniyle 200 gram küçük ekmek 7,5 TL 400 gram büyük ekmek ise 15 TL pazartesinden itibaren satılacak,” dedi.

Son zamanlarda artan maliyetler gelir giderleri karşılamadığını söyleyen Batman Fırıncılar Derneği Başkanı Adnan Laçin, Konuyla ilgili Gazetemize açıklama yaptı. Laçin “şu an 200 gram ekmek 6.5 TL iken yeni fiyat 7.5 TL ‘ye 400 gram Ekmek ise 13 TL’den 15 TL ‘ ye pazartesinden itibaren satılacak. Batman’da şu an derneğimize kayıtlı 300 fırıncı esnafı kayıtlı ve son günlerde 50 Kiloluk Un 680 ile 690 liradan satılmakta maya ise 600 lira oldu odun ise 4 bin lira yükseldi. Ve diğer giderleri de hesaba kattığımızda ekmeğe artış kaçınılmaz  oldu” dedi.

“BİZ VATANDAŞI DÜŞÜNÜYORUZ”

Artan maliyetler karşısında kara kara düşündüklerini söyleyen Laçin,” biz 300 fırıncı esnafı olarak zam yapmaya karşıyız zaten vatandaş zor günler geçiriyor bir de ekmeğin zamlanması ekstra ayrı bir külfet  getirdi,” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.