KAVAK İLE TÜR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

KAVAK İLE TÜR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Yaşam Yayın: 27 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.04.2024 10:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

Batman’ın sevilen ailelerinden H. İbrahim Kavak, biricik oğlu Mahmut Kavak, düzenlenen görkemli düğün töreniyle hayatını Batman’ın saygın iş insanlarından Şarktür Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Salih Tür’ün kızı İrem Tür ile birleştirdi. Düğün öncesinde davetlileri kapıda karşılayan Tür ve Kavak ailesi yakın ilgi ve alaka gösterdiler davetlilere.

Beyza İnci düğün salonunda gerçekleşen düğünde nikah şahitliğini  Gelinin Babası Salih Tür’ün yakın dostları genç çiftin şahidi olurken Belediye evlendirme Müdürü Nuri Turgut Nikahlarını kıydı. Kıyılan nikahtan sonra genç çiftin nikah defteri geline takdim edilerek Kavak ve Tür, ailesi tebrik edildi.

Kavak ve Tür ailesinin mutlu gününde Mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramı yapıldı. Saz eşliğinde yapılan düğünde konuklar coşkuyla halay, delilo ve çiftetelli oyun oynadı. Düğüne çok sayıda seçkin bir develi katıldı.

 

 

 

 

Düğüne katılanlara teşekkür eden damadın babası H. İbrahim Kavak,ve gelinin babası Salih Tür, “Mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm yakınlarımıza, dostlarımıza ve konuklarımıza teşekkür ediyoruz.” dediler.

Batman Olay Gazetesi olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.