GERCÜŞ VE HASANKEYF’E YENİ ATAMA

GERCÜŞ VE HASANKEYF’E YENİ ATAMA

Siyaset Yayın: 04 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 04.10.2023 13:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

Yapılan temayül, müzakere ve istişareler sonucunda Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığınca Gercüş İlçe Başkanlığına Anadolu Ajansı Muhabiri İbrahim Torlak ve Hasankeyf İlçe Başkanlığına ise Nevzat Dilekçi atandı.

Ak parti İl Başkanlığına gelen Anadolu ajansı muhabiri İbrahim Torlak ve Hasankeyf ilçe Başkanlığına atanan Nevzat Dilekçi, Yetkilendirme belgelerini İl Başkanı Akif Gür’ün elinden aldılar.

Açıklama yapan Yeni ilçe Başkanları İbrahim Torlak ve Nevzat Dilekçi; “Geniş kapsamlı ve her kesimden temsiliyetin sağlanması için önümüzdeki günlerde yeni yönetim kurulunu oluşturup seçimlere gümbür gümbür hazırlanacağız. Hedefimiz önümüzdeki seçimde Belediye Başkanlığını tekrar kazanmak olacaktır.

 Bu amaçla İl Başkanımızın öncülüğünde canla başla çalışacağız. Bizlere bu görevi layık gören başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, olmak üzere Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e, İl Başkanımız Sayın Akif Gür’e, Milletvekilimiz Sayın Ferhat Nasıroğlu’na, İl Koordinatörümüz Sayın Fikret Yeni ve destek veren herkese şükranlarımızı arz ediyoruz.” dedi. Yetkilendirme belgelerini yeni ilçe başkanlarına takdim eden İl Başkanı Akif Gür de hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevlerinde muvaffakiyetler diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.