KAR YAĞIŞI NEDENİYLE 150 KÖY VE MEZRA YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Batman'da dün itibariyle başlayan yoğun kar yağışı, Sason ve Kozluk ilçelerine bağlı 150 köy ve mezra yolunu ulaşıma kapattı. Kar kalınlığının yer yer bir metreyi aştığı Sason'da, ekipler karla kaplı yolları açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Gündem Yayın: 29 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.01.2024 14:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Takip EtGoogle News

 

Son iki gündür Yoğun kar yağışı nedeniyle Kozluk ve Sason ilçelerine bağlı köy ve mezra yolları ulaşıma kapandı. Yüksek kesimlerde yer yer bir metreyi aşan kar kalınlığı nedeniyle yolu kapanan köyde ateşi yükselen hasta, ekiplerin 8 saatlik ortak çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı. Yine Batman merkeze bağlı 1200 Rakımlı Raman dağı eteğinde çalışmaya giden petrol emekçileri yoğun kar ve tipi nedeniyle yolda mahsur kaldı. Ekipler karla kaplanan yolları açmak için yoğun bir mesai harcıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.