LEYLA ZANAYA YOĞUN İLGİ

Eski siyasetçi Leyla Zana,” Buradan sesleniyoruz Kim Batman halkının kafasını karıştırmak istiyorsa nafile, Bu halk hiçbir zaman oyunlara aldırış etmedi etmez,” dedi.

Siyaset Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 15:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala seçim çalışması kapsamında Batman Dem Partisi il örgütü seçim çalışmalarına tam hız verdi. İki gündür il ve ilçelerde yoğun ilgiyle karşılanan Kürt siyasetçi Leyla Zana, kent merkezinde gerçekleştirilen halk buluşmasında coşku zirveye çıktı. Dem Parti merkezi seçim lokali önünde gerçekleşen Buluşma mitinge dönüştü.

HİÇBİR KUVVET BATMANLININ KAFASINI KARIŞTIRAMAZ

 Coşkunun ve sloganların hiç dinmediği buluşmada  kürsüye çıkan Zana, Batman seninle gurur duyuyor” sloganı eşliğinde sahneye çıktı. Batman halkının kirli politikalara karşı duruşunun net olduğunu söyleyen Zana, “Dendi ki ‘Batman’ın kafası karışmış’ hayır diyorum. Hiçbir kuvvet Batman’ın kafasını karıştıramaz. Batman direnişin kenti. ve her zaman bu rolünün gereğini de yerini getirmiştir.  Buradan sesleniyoruz  Kim Batman halkının kafasını karıştırmak istiyorsa nafile, bu halk hiçbir zaman oyunlara aldırış etmedi etmezde  Tekrardan sizin direniş ruhunuzu selamlıyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.