Minibüs ücretlerine zam!

Minibüs ücretlerine zam!

Ekonomi Yayın: 19 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 19.07.2023 14:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

Yakıt ve giderlerde artan maliyetlerden kaynaklı bir zam da şehir içi minibüslerinden geldi. minibüsçülerin 10 TL’ye çıkarttıkları tarifeye ilişkin Batman Belediyesinden açıklama geldi.

Batman Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından giderlerde yaşanan artışlar gerekçe gösterilerek, daha önce 5 TL olan şehir içi minibüs yol ücreti 10 TL’ye çıkarıldı. Öğrenci taşıma ücreti ise 8 TL olarak belirlendi. Yaşanılan zam artışını değerlendiren minibüs şoförleri, zam oranının kendileri için az da olsa tatmin edici bulduklarını belirterek giderler karşısında yeni zammın bile kendilerini kurtarmadıklarını söyledi. 

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA

Belediyenin konu ile ilgili yapılan açıklamada “Standart Sivil Minibüs Tarifesi 5 TL’den 9 TL’ye çıktı. Standart Öğrenci Minibüs Tarifesi 4 TL’den 6,50 TL’ye çıktı.  Belediye Otobüslerine herhangi bir zam yapılmadı” denildi.

Yorumlar (2)
23.07.2023 19:37
Bu ne zamlar yazık
Selami Şahin
19.07.2023 14:49
Sahipsizlik bu ya .. herkes kafasına fire zam yapıyor.. Şehrin yöneticileri seyretmekten başka yaptıkları birşey Yok
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.