TÜMOSAN ‘TRAKTÖR’ BAYİSİ FUARDA SATIŞ REKORU KIRDI

TÜMOSAN ‘TRAKTÖR’ BAYİSİ FUARDA SATIŞ REKORU KIRDI

Gündem Yayın: 24 Ekim 2024 - Perşembe - Güncelleme: 24.10.2024 14:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Geçtiğimiz gün 5. Batman Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarında son model traktörlerin tanıtımını yapan Tümosan Mansuroğulları Batman Bölge Bayii fuarda satış rekoru kırarak yüzde 15 yaptığı indirim kampanya süresini ayrıca bu ayın sonuna kadar uzattı.
 Geçtiğimiz gün Batman’ın en işlek güzergahlarından Adalet caddesinde Valilik önünde düzenlenen 5. Batman Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarında ürünlerinin tanıtımını yapan Tümosan Mansuroğulları Batman Bölge Bayii fuarda son model traktör ürünlerinin tanıtımını yaptı, fuarda firmanın yapmış olduğu yüzde 15 ‘lik indirim ve iki yıl sıfır faiz imkanı  fuarda en fazla ilgi gören ve satış rekoru kıranlar arasında yerini aldı. 

Çiftçilerin ilgi gösterdiği tanıtım fuarında Tümosan Mansuroğulları Batman Bölge Bayii işletme sahibi Hafit Mansur, “fuarda tanıtımını yaptığımız traktörler tamamen yerli ve Türk markasıdır. Fuar nedeniyle yüzde 15 indirim yaptık ayrıca 2 yıl o fır faiz imkanı sunduk ayrıca değerli çiftçilerimizden gelen yoğun ilgi  ve talep üzerine kampanyamızı bu ayın sonuna kadar uzattık,” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.