Yarı final 1. maçı hazırlıkları başladı

Yarı final 1. maçı hazırlıkları başladı

Spor Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 14:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Engelliler Spor Kulübü, Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Basketbol Ligi yarı final 1. maçında Beta Enerji Adana Engelliler Spor Kulübü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Batman Engelliler Spor Kulübü, Tekerlekli Basketbol 1. Ligi yarı final 1. maçında deplasmanda oynayacağı Adana maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Batman Takımı, maç hazırlıkları için 19 Mayıs Spor Salonunda haftanın 2 günü idman yapıyor. Antrenör Abdullah Bayram nezaretinde idman yapan sporcular, Adana maçı öncesi çalışmalarınıı sıkılaştırdı. 1. lig B grubunda yer alan ve 2006 yılından bu yana faaliyet yürüten Batman Engelliler Spor Kulübü, kendi deplasmanda oynayacağı yarı finali 1. maçından mutlak galibiyet için gidiyor. Adana maçı 30 Mart 2024 cumartesi günü saat 15 te oynanacak. Kulüpten yapılan açıklamada "Batman'ı en güzel şekilde temsil etmenin gayesi içindeyiz. Süper Lig yolunda oynayacağımız bu maçta tek parolamız kazanmak. Cumartesi günü oynayacağımız Adana maçına tüm  Adana’da yaşayan hemşerilerimizi davet ediyoruz" denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.