ARIK VE ŞEBAY AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Batman’ın tanınmış ailesinden, Batman MİD-DER Başkan yardımcısı Muhittin Arık’ın biricik kızı İrem Arık, Güngör Palas Düğün salonunda masal gibi bir düğün töreniyle hayatını Şahin Şebay ile birleştirdi.

Yaşam Yayın: 22 Eylül 2024 - Pazar - Güncelleme: 22.09.2024 13:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 Hafta sonu Güngör Palas Düğün salonunda gerçekleştirilen görkemli düğün törenine Batman Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği (MİDDER) Başkanı Berati Mehmetoğlu, Batman MİD-DER eski başkanı Nurullah Uçar, Midyat Gazeteciler cemiyeti başkanı ve Ajans Midyat yönetim kurulu başkanı Gazeteci Tayfur Demir, şehir dışından gelen misafirlerin yanı sıra seçkin bir davetli katıldı. Gelinin Babası Muhittin Arık’ ve damadın aile fertleri kapıda gelen misafirlerle yakından ilgilendi. Ardından Alkışlar eşliğinde düğün salonuna gelen genç çiftin nikâhını Batman Belediyesi Evlendirme Müdürü Nuri Turgut: kıydı. Genç çiftin nikah şahitleri ise gelinin ve damadın arkadaşları oldu. Nikâhın kıyılmasının ardından Turgut, evlilik cüzdanını gelin İrem Arık ’a takdim etti. Konuklarla yakından ilgilenen damadın babası Reşit Şebay ve gelinin babası Muhittin Arık   “şehir dışından gelen ve bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve tüm misafirlere teşekkürü bir borç biliyoruz” Nikah Töreni Ardından düğüne salonun sanatçıları yöremizin sevilen oyunlarından halay, delilo ve çiftetelli ile gelen konuklar gönüllerince eğlendi. Batman olay Haber gazetesi olarak Arık ve Şebay Çiftini tebrik eder, sağlık, mutluluk dolu bir yaşam dileriz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.