Belediye duyurdu! 8 mahallede yaşayanlar dikkat!

Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün saat 02.30'da Petrol Mahallesi Cizre Bulvarı'nda meydana gelen ana su hattı arızası nedeniyle birçok mahallede su kesintisi yaşanıyor.

Yaşam Yayın: 01 Eylül 2024 - Pazar - Güncelleme: 01.09.2024 10:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Takip EtGoogle News

Arızanın etkilediği mahalleler arasında Şafak, Petrol, Bayındır, Cudi, Bahçelievler, Fatih, GAP ve Belde yer alıyor. Yaşanan su sıkıntısının yanı sıra, içme suyu ana hattındaki boru patlaması nedeniyle Cizre Bulvarı trafiğe kapatıldı. konu ile ilgili yapılan duyuruda “Bugün saat 02.30 itibariyle Petrol Mahallesi Cizre Bulvarı'nda ana su hattında arıza yaşanmıştır. Bu nedenle  Şafak, Petrol, Bayındır, Cudi, Bahçelievler, Fatih, GAP ve Belde mahalleleri su kesintisinden etkilenecektir. Ayrıca, içme suyu ana hattında yaşanan boru patlağı nedeniyle Cizre Bulvarı trafiğe kapatılmıştır. Arızayı gidermek için  çalışmalarımız devam ediyor. Halkımıza duyurulur” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.