“Cumhuriyet Hepimizin Ortak Değeri”

“Cumhuriyet Hepimizin Ortak Değeri”

Gündem Yayın: 27 Ekim 2024 - Pazar - Güncelleme: 27.10.2024 14:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Cumhuriyet’in her kesimin ortak değeri olduğunu belirtti.

Yılmaz, Cumhuriyet’in 101. yılına ilişkin mesajında, ülke olarak el birliğiyle geleceğe umutla bakmamız gerektiğine dikkat çekti.
Yılmaz, “Cumhuriyetimizin 101. Yılını büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Bu vatan, bu bayrak hepimizin. Türk, Kürt, Arap, Laz ve Çerkes; hepimiz bu toprakların evlatlarıyız. Birlikte oldukça, güçlü bir Türkiye olarak aşamayacağımız hiçbir engel yok. Cumhuriyet, ortak değerlerimiz etrafında kenetlenen milletimizin azim ve kararlılığıyla ilelebet yaşayacaktır” ifadelerini kullandı. Yılmaz, genç nesillere Cumhuriyet’in kazanımlarını aktarmanın önemine vurgu yaparak şunları kaydetti: “Bugün bize düşen görev, ülkemizi korumak, sahiplenmek ve gelecek kuşaklara daha güçlü bir Türkiye bırakmaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde yarınlara umutla yürüyeceğiz”

Ayrıca Batman’daki 29 Ekim kutlamalarına tüm kesimlerin katılımının sağlanması gerektiğini belirtti. İl protokolünün bu önemli bayramda ilde faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşları (STK) ve siyasi parti temsilcilerini davet etmesinin önemine dikkat çeken Yılmaz, geniş bir katılımın birlik ruhunu pekiştireceğini söyledi. Yılmaz, Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak, tüm Batman halkına sağlık, huzur ve mutluluk dileklerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.