31 halk ekmek büfesi yıkanarak dezenfekte edildi

31 halk ekmek büfesi yıkanarak dezenfekte edildi

Gündem Yayın: 28 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 28.10.2024 16:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi, yurttaşlara sağlıklı ve hijyenik koşullarda ekmek ulaştırmak amacıyla ‘’Halk Ekmek Büfeleri”ni düzenli olarak temizliyor.

Sosyal İşler Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla kent genelindeki 31 halk ekmek büfesi yıkanarak dezenfekte edildi. Halk sağlığına zarar verebilecek olası mikrobik kirliliklerin önlenmesi ve günlük kullanılan büfelerde hijyen standartlarının korunması amacıyla Sosyal İşler Müdürlüğü ile İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin ortak koordinasyonuyla her hafta belirli bir program çerçevesinde kent genelindeki 31 halk ekmek büfesinde hem yüzey temizliği hem de detaylı dezenfeksiyon işlemleri yapılıyor. Ekipler, bu temizlik işlemleriylehem yurttaşların daha temiz bir ortamda ekmek temin etmelerini sağlamayı, hem de kent genelinde hijyen bilincini artırmayı amaçladıklarını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.