Eşbaşkan Işık’tan çalışma sahalarında inceleme

Batman Belediye Eşbaşkanı Yeşil Işık, Makine İkmal ve Baski Müdürlüğü’nde incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gündem Yayın: 22 Ekim 2024 - Salı - Güncelleme: 22.10.2024 14:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

İlk olarak Belediye Makine İkmal Müdürlüğü’nü ziyaret eden Eşbaşkan Yeşil Işık, burada belediyeye ait araçların bakım ve onarım süreçlerini yerinde inceledi.

‘MAKİNE İKMAL BELEDİYE’YE BÜYÜK TASARRUF SAĞLIYOR’

Eşbaşkan Yeşil Işık, Makine İkmal Müdürlüğü’nün belediye bütçesine sağladığı katkılara dikkat çekerek, "Uzman ekiplerimiz, servis garantisi olmayan tüm araçların bakım ve tamiratını burada gerçekleştiriyor. Bu sayede belediye ciddi bir maliyetten tasarruf ediyor" dedi.

BAYINDIR’DA ALTYAPI ÇALIŞMALARI KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Ardından Bayındır Mahallesi'nde devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Eşbaşkan, Baski Müdürlüğü'nün yürüttüğü 700 metrelik yeni atık su ana hattı döşeme çalışmaları ve yağmur suyu hattı bağlantı projesi hakkında bilgi aldı. Eşbaşkan Yeşil Işık, bu çalışmaların kısa sürede tamamlanarak bölge halkının hizmetine sunulacağını belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.