“Spor salonun etüt merkezi olmasını istiyor"

“Spor salonun etüt merkezi olmasını istiyor"

Gündem Yayın: 21 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2024 13:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Raman Anadolu Lisesi Aile Birliği üyeleri ve öğrenciler Okullarında bulunan spor salonunun etüt merkezi olması için basın açıklaması düzenledi.
Basın Açıklamasını Okul Aile Birliği Başkanı Saadet Avşin okudu.  Avşin "Raman Biz Raman Anadolu Lisesi okul Aile Birliği başkanı ve üyeleriyiz. Okul aile birliklerinin görevlerinden bir tanesi de öğrencilere eğitim ortamları hazırlamaktır. Öğrencilerimizin derslerin dışında okulda ders ve etüt yapabilecekleri yeni ortamlar oluşturmak istiyoruz. Fakat okulun bodrum katı spor salonu olmadığı halde, judo salonu olarak kullanılmaktadır. Bu judo salonu 8 yıldır kullanılmaktadır ve protokolü sona ermiştir. Biz okul aile birliği olarak bu protokolün uzatılmasını istemiyoruz. Bodrum katının boşaltılıp 950 öğrencinin hizmetine verilmesini istiyoruz. Hiçbir yetkili çağrılarımıza cevap vermemektedir. Halbuki gençlik ve spor il müdürlüğünün birçok tesisi bulunmaktadır. Niçin kendi tesislerini bırakıp, kız yurdu olan bir Lisenin bodrum katını kullanmaktadırlar. Lütfen biraz empati yapsınlar. Son zamanlarda yaşanan olaylardan biz veliler olarak endişeliyiz. Kız yurdunda 150 kız çocuğu barınmaktadır. Bakın sırf onların güvenliği için okul aile birliği olarak bir sürü masrafa girdik. Dış kapıyı değiştirdik. Yeni kamera sistemi yerleştirdik. Yeni bir güvenlik kulübesi aldık ve 7/24 kızlarımızın huzur ve güvenini sağlamaktayız. Hiçbir yabancı içeri giremiyor. Geçmişte sorun olmadı diye öğrencilerimize sahip çıkmayalım mı? Judo salonuna kimlerin geldiğini bilmiyoruz. Judoya geliyorum diye herkes içeri girebilir. Yetkililerden bir an önce bu judo salonunun boşaltılmasını istiyoruz. Biz aileler olarak, özellikle 11. Ve 12. Sınıf velileri olarak zaman ile yarışıyoruz. Haziran ayında çocuklarımızın hayatını etkileyecek olan YKS sınavları var. Bizim beklemeye tahammülümüz yok. Gereğinin yapılmasını istiyoruz. Lütfen sesimize kulak verin" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.