Tabip Odası’nda yeni başkan

Batman Tabip Odası Başkanı Dr. Sertaç Adıgüzel’in tayininin Ordu’ya çıkmasının ardından Batman Tabip Odası yönetimi, yeni başkan ve boşalan üyelikler için değişiklik yaptı.

Sağlık Yayın: 11 Ekim 2024 - Cuma - Güncelleme: 11.10.2024 15:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Takip EtGoogle News

Yönetim kurulu kararıyla, Dr. Ali İhsan Gündoğdu başkanlık görevine seçilirken, yedek üye Mehmet Avcı da yönetime dahil edildi. Yeni başkan Dr. Ali İhsan Gündoğdu, görevi devralmasının ardından yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarının ve hekimlerin yaşadığı sorunlara dikkat çekti. Gündoğdu, “Sağlık alanında çok ciddi eksiklikler var. Hekimlerimiz, iş yerlerinde ağır iş yükü ve idari baskı altında ezilmektedir. Kamu hastanelerinde idarenin, özel hastanelerde ise ciro baskısının etkileri büyük. Batman Tabip Odası olarak, her zaman olduğu gibi hekimlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Ekonomik ve özlük haklarımızı savunmanın yanı sıra hekime şiddetin de takipçisi olacağız,” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.