AK PARTİ MİDYAT İLÇE BAŞKANI YARIŞ GÜVEN TAZELEDİ

Midyat Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan Ak Parti Midyat İlçesi 8. Olağan Kongresinde Midyat Ak parti İlçe Başkanı Atilla Yarış tekrar güven tazeledi.

Siyaset Yayın: 26 Ekim 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 26.10.2024 22:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

 

Ak Parti Midyat 8. Kongresi Midyat Kültür ve Kongre Merkezinde yapıldı.

Kongreye Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, Önceki dönem Ak Parti Mardin Milletvekilleri Cengiz Demirkaya, Nihat eri, Ak Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ak Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Uncu, Kanaat Önderleri, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, Oda Başkanları ve Ak Partili çok sayıda seçkin bir davetli katıldı.

Tek liste il gidilen seçicimde mevcut başkan Midyat Ak parti İlçe Başkanı Atilla Yarış yeniden güven tazeledi.

Seçim sonrası bir teşekkür konuşması yapan Başkan Yarış,” Öncelikle sizlerin huzurunda Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Beni bu göreve layık gören burada bulunan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederim ayrıca Görevlerine yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyelerimize de önümüzdeki süreçte başarılar diliyorum ,” dedi.

Kongre konuşmaların ardından çekilen hatıra fotoğraflarla son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.