Batman’da o koltuğa oturmak için bir birleriyle yarıştırlar

Batman'da siyonist işgalcilere karşı çatışarak şehit olan HAMAS lideri Yahya Sinvar için düzenlenen anma programında temsili olarak getirilen koltuk büyük ilgi topladı.

Gündem Yayın: 21 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2024 15:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları (Hür Gençlik) tarafından Gülistan Caddesi'nde düzenlenen programda vatandaşlar, Şehid Yahya Sinvar’ı anımsatan koltukta oturarak "Bir Ölür, Bin Diriliriz" mesajı verdi.

YAHYA SİNVAR'IN DİRENİŞİNE ATIF YAPILDI

Siyonist işgalcilere karşı direnişi simgeleyen koltukta oturan vatandaşlar, HAMAS lideri Yahya Sinvar’ın mücadelesine atıf yaparak, siyonist işgalci güçlere ve destekçilerine karşı bir mesaj vermek istediler. Sinvar’ın Gazze’deki direnişine gönderme yaparak, programda katılımcılar bu temsili koltukta poz verdiler ve “Bir Ölür, Bin Diriliriz” mesajını yinelediler.

GENÇLİKTEN YOĞUN KATILIM

Programla ilgili konuşan HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir, bu etkinliği Şehid Yahya Sinvar’ın Gazze’deki evinden geriye kalan koltuktan esinlenerek düzenlediklerini belirtti. Demir, "Direnişin simgesi olan koltukla, siyonist işgalcilere ‘buradayız’ mesajını vermek istedik. Gençlerin direniş ruhunu hissetmeleri ve yaşatmaları için böyle bir etkinlik düzenledik," dedi. Taha Dursun ise programda Yahya Sinvar'ın anısına sembolik koltukta fotoğraf çektirdiğini belirterek, direnişi desteklediklerini ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.