MİD-DER DERNEĞİ’PETROLSPOR KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ

Batman Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğini (MİD- DER) heyeti yeni sezon öncesi 2.lig te mücadele edecek olan Petrolspor’un kulübünü ziyarette bulundu.

Spor Yayın: 21 Ağustos 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 21.08.2024 17:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Batman Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğini (MİD- DER)   derneği başkanı Beratı Mehmetoğlu ve beraberindeki yönetim üyeleri Batman Petrolspor ’un 2’ci başkanı Mustafa Balaban ve yönetim kurulu üyelerini kulüpte ziyarette bulundu.

 

Ziyarette konuşan MİD-DER Başkanı Mehmetoğlu,” Petrol spor Batman'ın ilk göz ağrısı olup mazisi başarılar ile dolu köklü bir kulüptür, yeni sezon öncesi yönetim kurulu ile teknik heyet ve yönetime moral vermek istedik. Tüm Batman'ın maddi ve manevi olarak Petrolspora destek sunması gerekir inşallah bu sezonda Batman’ın gururu petrolspor hak ettiği yere gelir inancım sonsuzdur dedi.

Ziyarete Petrol spor 2’ci başkanı Mustafa Balaban ve yönetim kurulu üyeleri nezaket ziyaretinde bulunan MİD- DER üyelerine teşekkür etti.

Ardından kulüp önünde hatıra fotoğrafı çekildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.