Hastane önündeki cinayette 3 kişi tutuklandı

Hastane önündeki cinayette 3 kişi tutuklandı

Gündem Yayın: 02 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 02.10.2023 17:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde dini nikâhlı eşiyle yolda yürüdüğü sırada eski eşinin kardeşleri K.A., N.A. ve İ.A. tarafından öldürülen Ş.B.’nin katil zanlıları yakalandı. Mahkemeye zevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

38 yaşındaki Ş.B. dini nikahlı eşi ile birlikte Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yürüdükleri esnada boşandığı eşinin üç erkek kardeşi K.A.,  N.A. ile İ.A.'nın silahlı saldırısına uğradı. Olay yerinde hayatını kaybeden Ş.B.’nin katıl zanlıları C.A., K.A.,  N.A. ile İ.A. Batman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin titiz çalışmaları sonucu yakalandı.

EMNİYET’TEN TİTİZ ÇALIŞMA

Yakalanan zanlılar emniyetteki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi.  Adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıslardan K.A, N.A ve İ.A.  çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken C.A. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.