11 Eylül 2024 - Çarşamba

İnsanlığın bittiği yerdeyiz

Merhaba değerli Batman Olay Gazetesi okuyucuları ben Asel Şentürk bundan böyle fırsat buldukça yazı yazıp siz değerli okuyucularla paylaşacağım, İlkyazım biliyorsunuz ülke gündemine oturan küçük Narin ile ilgili.

Yazar - Asel Şentürk (KONUK YAZAR)
Okuma Süresi: 2 dk.
Asel Şentürk (KONUK YAZAR)

Asel Şentürk (KONUK YAZAR)

necdetcakirr@gmail.com -
Takip EtGoogle News

Gerçekten Onu 1 hafta önce görsek hangimiz bu küçücük kızın 1 hafta sonra bir derenin içinde saklanmış şekilde cesedinin çıkabileceğini tahmin ederdi?, hangimiz zavallı narinin henüz 8 yaşında, daha on yaşına bile gelemeden cani eller tarafından korkunç bir şekilde katledileceğini tahmin ederdik? Ben, siz ve diğer herkes 8 yaşında bir kız çocuğunu koruyamadık, canice katledilirken çığlıklarına hiçbirimiz cevap veremedik, daha ölüm kavramını bile tam olarak anlayamamışken katledilen bir çocuk sevgili okurlar, Bu korkunç bir katliam üstelik bu zavallı kıza ölmeden önce neler yapıldığını bilmiyoruz, ancak onu acımadan böyle öldürenlerin ona öldürmeden önce acıyacağına tahminimce hiç biriniz inanmıyordur.

 Okula gitmesi gereken, arkadaşlarıyla oynaması gereken o yaşta zalimce öldürüldü, arkadaşlar ölmedi, öldürüldü.

O gün o çuvalın içinden çıkan ceset narin değildi, bizim insanlığımızdı biz insanlığımızı, Narinle beraber kaybettik. Bunu yapan zalim şahsiyetin bunu yarın bir başka çocuğa yapmayacağının bir garantisi varmı? Cenazesinin üstüne  koyulan bir kız çocuğundan bahsediyoruz, günümüzde ki durumun ne kadar vahim olduğunu anlayabiliyor musunuz? 8 yaşında bir kız çocuğu gelinlik giymez sevgili okurlar okul forması giyer. Günümüzde ki durumun vahimiyetini anlıyorsunuz değil mi?, günümüzde ki bu çirkin zihniyet öldürüldükten sonra bile kız çocuklarını evlendirme peşinde. Sözün bittiği yerdeyiz...

Hoşça kalın

#
Yorumlar (2)
Koyuncu
11.09.2024 12:45
Duygularımıza tercüman olmuşsunuz, teşekkürler…
ahmet nergis
11.09.2024 12:18
Kalemizine sağlık Asel hanım gerçekten sizinde dediğiniz gibi ölen narin değil insanlığımızdır
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.