19 Kasım 2023 - Pazar

FERHAT NASIROĞLU VE İZLENİMLERİM

FERHAT NASIROĞLU VE İZLENİMLERİM

Yazar - Şehmus Ustabaşı
Okuma Süresi: 3 dk.
Şehmus Ustabaşı

Şehmus Ustabaşı

batmanolay@xn--gmailcom-w0a -
Takip EtGoogle News

Merhaba değerli Batman Olay Gazetesi okurları.

 Hafta sonu Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve  Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Batman'a geldi. 

Batman Valiliğini ziyaret eden Bakan Şimşek, Uraloğlu, ve Milletvekili Nasıroğlu,  düzenlenen il koordinasyon toplantısına katıldı.  Ardından Necat Nasıoğlu Külliyesi içerisinde yapımı tamamlanan Leyla Nasıroğlu Kütüphanesi, Hatice Nasıroğlu Konferans Salonu ve Azze Nasıroğlu Kur'an Kursu ve Taziye evinin açılışını katıldılar.  Yoğun bir katılımın olduğu Konferans Salonu’nda Batman için güzel projeler anlatıldı.

 Bunlardan bazıları Batman’da devam eden projelerin 13,5 milyar liraya ulaştığı akabinde Batman’ın önemli bir sanayi üssü olması noktasında da çok ciddi proje ve çalışmaların olduğuydu. Batman’da 20 yılda 26 kat eğitime yatırımın artığını ve son 20 yılda her alanda olduğu gibi ulaşım ve  altyapıda Batman büyük bir ilerleme sağladığı söylendi.  Gerçekten Batman’a çok ciddi yatırımlar yapıldı. Kısa bir örnek vermek gerekirse Batman merkez ve ilçelerinde son 20 yılda köy ve mezralara yol, su, sağlık ve eğitim hizmetleri hat safaya ulaştı.  Fırsat buldukça Batman’a gelen  Milletvekili Sayın Ferhat Nasıroğlu, Batman merkez, ilçe, köy ve mezralara ulaşarak vatandaşların sorunlarını yerinde dinliyor ve elinden geldiğince  yatırım yapılması için elinden gelen çabayı sarf ediyor.  Bunların başında yeni organize sanayi bölgesi, sağlık, yol, demiryollarının şehir dışına taşınması, hızlı trenin ilimize kadar gelmesi ve buna benzer bir çok projeleri hayata geçirmek için özveriyle çalışıyor. Milletvekili Nasıroğlu, özellikle gençlere daha fazla ağırlık veriyor, bir konuşmasında gençlere hitaben şöyle konuşmuştu: ”Çağımızın en önemli hamlesi teknolojidir en büyük hedefimiz çocuklarımızı teknolojiye, yazılıma ve endüstriyel alana hazır hale getirmektir. Çocuklarımızın geleceği için hepimiz elimizi taşın altına koymamız gerek" diyor.

Gerçekten Milletvekili Nasıroğlu'nun, en büyük hayali geleceğe hazırlayacağımız gençlerin deminde ifade edildiği gibi çağımızın gelişen teknolojisi yazılım ve endüstriyel alana hazırlanmalarıdır.

 Çok doğru bir karar ve düşünce.... Zaman zaman Necat Nasıroğlu Külliyesi'ne gelen vatandaşları dinleyen Nasıroğlu, kimseyi geri çevirmiyor. Görüş ve talepleri yerinde dinliyor, yapılabilecek sorunları not alıp ilgili kurumlara iletiyor.

HOŞÇA KALIN 

#
Yorumlar (2)
Mehmet
10.12.2023 17:44
Yazının devamı Şehmuz Kalkan müdür bey gibileri gönderme Ne kadar akıl karı dır bu istihdam organizasyonu kiminle yapacaklar Batman hiç tanımayanlarla yapabilirler mi bence bunları dile getiren saygılar sevgiler Şehmus abi
MEHMET
10.12.2023 17:40
Şehmus abi hepimizin de bu adamlardan çok beklentisi vardı ama bütün kalifiyeli adamları gönderdiler bedim eviz müdür gibi Antep işkur müdürlüğü yapmış uzman ve olağan üstü bir bilgi birikimine sahip bir adamı göndermek Şehmuz kalkan müdür gibi birimi
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.