19 Temmuz 2023 - Çarşamba

MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU'DAN HUMMALI ÇALIŞMA

MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU'DAN HUMMALI ÇALIŞMA

Yazar - Şehmus Ustabaşı
Okuma Süresi: 3 dk.
Şehmus Ustabaşı

Şehmus Ustabaşı

batmanolay@xn--gmailcom-w0a -
Takip EtGoogle News

Merhaba Değerli Batman Olay Gazetesi okurları...

Bugünkü yazımı iş insanı aynı zamanda AK Parti Batman Milletvekili Sayın Ferhat Nasıroğlu'na değinmek istiyorum. Gerçekten çalışan, sorgulayan ve azimli bir insan. AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, seçim sürecinde gündeme getirdiği birçok projeyi hayata geçirmek için bir ayağı Ankara’da bir ayağı ise Batman’da çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Milletvekili Nasıroğlu’nun öncelikli hedefleri arasında Batman’da genç işsizliğin önüne geçmek ve 3 yeni Organize Sanayi Bölgesi kurmak ve binlerce gencin burada istihdam edilmesi. Yine Batman’da eğitim, sağlık, ekonomi ve ulaşım meselesi gibi birçok önemli sorunların çözümü konusunda çaba sarf edeceği.

Nasıroğlu, geçekten sorgulayan üretime dayalı projeleri olan deneyimli yeni bir siyasetçi. Uzun yıllardır kendisi ve ailesi Türkiye’nin birçok farklı noktalarında üretime yönelik yatırımlar yapmakta ve binlerce insan bu yerlerde çalışıp evine ekmek götürmekte.

Gerçekten Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman’a her gelişinde tüm kurumları gezer ve o kurum hakkında bilgi alışverişinde bulunur. Batman için neler yapılır diye araştırma yapar. Örneğin tarihi kent Hasankeyf tüm dünyaya tanıtılması için nasıl projeler üretilebilir gibi öreniler. Batman başta olmak üzere Sason, kozluk, Gercüş, Hasankeyf ve Beşiri ilçeleri ve bu ilçelere bağlı köy ve mezralarında gezerek oradaki vatandaşların sorunları varsa yerinde dinliyor ve not alıyor. 

Kısa sürede halkın sevgisini kazanan Nasıroğlu’nun tek bir hedefi var o da işsizliğin önüne geçmektir, çünkü Batman’a her gelişinde yolda gördüğü her gençle ayaküstü sohbet ediyor. Ne okuduğunu ne olmak istediğini soruyor ve o gençlere mutlaka okumalarını tavsiye ediyor. İş insanları, STK temsilcileri ve diğer kamu kurumlarla koordineli bir şekilde projeler üretmek ve iş sahaları hayata geçirmek, ayrıca, Ankara’da birçok bakanla görüşüp, demin söyledim projeleri hayata geçirmek için çaba sarf etmekte.

HOŞÇA KALIN

#
Yorumlar (1)
Burhan KESKİN
22.10.2023 23:48
Tebrikler ustabaşı yaptığın habere ferhat nasir sağlık mahlalesin de taniriz komsumuzdu rahmetli babası hacı necat nasıroğlu gibi çalışkan azimli biridir iş üreten batmana faydalı olan aynı zamanda batman nin sanayileşmesi ile ilgili analiz eden biridir.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.