14 Temmuz 2023 - Cuma

İlk yazımla değerli okurlara merhaba

İlk yazımla değerli okurlara merhaba

Yazar - Şehmus Ustabaşı
Okuma Süresi: 2 dk.
Şehmus Ustabaşı

Şehmus Ustabaşı

batmanolay@xn--gmailcom-w0a -
Takip EtGoogle News

Merhaba Değerli okurlar…

Bundan böyle fırsat buldukça 2017’de yayım hayatına başlayan ve imtiyaz sahipliğini Bulut Kutlu’nun üstlendiği Batman Olay Gazetesi’nde siz değerli okurlarla fırsat buldukça birçok konuları yazmaya çalışacağım.

Ben Şahmus Ustabaşı namı değer Acar Muhabir…

Uzun yıllardır basın camiasındayım, birçok ulusal ajans muhabirliği yine ulusal gazete muhabirliği ve yerel gazetelerde muhabirlik yaptım. Yıllardır hep aynı çizgide saha muhabirliği yaptım kimsenin önünde el pençe durmadım, kalemimi üç kuruşa satmadım, gazeteciliği birilerine yaranmak veya yağcılık yapmak içinde yapmadım gazeteciliği sadece gazetecilik için yaptım. Batman’ da birçok meslektaşım yine aynı bu çizgide görev yapmakta.

Gazeteci demek halkın gözü, kulağı ve sesi olmak gibi önemli bir misyon üstleniyor, ayrıca vatandaşların doğru haberle bilgilendirilmesi ve haber alma haklarının en iyi şekilde fedakarca çalışandır. Bende aynı bu çizgide gerek gazete de gerek sosyal medyada günlük yaşanan asayiş olayları ve diğer birçok haberleri siz değerli okurları bilgilendirmek için gece gündüz demeden sahada haberden habere koşarak çaba sarf ediyorum.

Bundan böyle yine aynı çizgide siz değerli Batman Olay Gazetesi okurlarıyla sık sık  halkı ilgilendirecek konularla ilgili yazıları kaleme alacağım. Özellikle hep aynı konulara değinmeyeceğim her gün veya hafta farklı konularla siz değerli okurlarla olmaya çalışacağım. kişi veya kişileri hedef almadan haklının ve mazlumun yanında yer alacağım. Bu memlekete kim bir taş üstüne taş koyarsa kim yatırım yapsa kim katkı sunsa onları siz değerli olay gazetesi okurlarıyla paylaşacağım.

HOŞÇA KALIN

#
Yorumlar (1)
M basut
14.07.2023 19:01
Başarı ve kolaylıklar diliyorum
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.