13 Ağustos 2023 - Pazar

NASIROĞLU BATMAN'I BÜYÜK HİZMETLERLE BULUŞTURACAK

NASIROĞLU BATMAN'I BÜYÜK HİZMETLERLE BULUŞTURACAK

Yazar - Şehmus Ustabaşı
Okuma Süresi: 3 dk.
Şehmus Ustabaşı

Şehmus Ustabaşı

batmanolay@xn--gmailcom-w0a -
Takip EtGoogle News

                                                                     

Merhaba değerli okurlar; Bu gün Batman Milletvekili Sayın Ferhat Nasıroğlun’dan bahsetmek istiyorum.

 

  Bir gazeteci olarak İş insanı ve aynı zamanda Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nu Batman’a her gelişinde takip ederim. Sayın vekilimiz her gelişinde öncelikle tüm kurumları gezer ve kurumların yaptığı çalışmalar hakkında il Müdürlerinden bilgi alır.  Bilgi alan Nasıroğlu, eksiklikleri gidermek adına ilgili birimlerle görüşmeler yapıyor. Meseleyi çözene kadar takibini bizzat yapar.

Ardından esnaf ziyaretleri yapan Nasıroğlu esnafın sorunlarını tek tek dinler ve onlarla sohbet eder. İmkanlar dahilinde yapabileceği bir şey varsa not alıp değerlendirmeye alır.

Yolda yürürken karşılaştığı gençlerle sohbet eder, ilerde doktor, mühendis, yazılım mühendisliği ve diğer branşları  okumaları konusunda kendileriyle sohbet edip teşvikte bulunur.  Mutlaka okumaları için çaba sarf etmelerini söyler, zaman zaman çay ocaklarında oturan vatandaşlar kendisini çay içmeye davet eder. Davete icabet ederek vatandaşları kırmaz ve onlarla oturup çaylarını içer.

 

 

Nasıroğlu, sohbetiyle güler yüzlülüğüyle ve mütevaziliği karşısında kahvede kendisini dinleyenleri hayran bıraktırıyor. Birçok insan Ferhat Nasıroğlu’nun Milletvekili olduktan sonra iş yoğunluğu nedeniyle Batman’a yeteri kadar zaman ayırmayacağını düşünüyordu. Ama Ferhat Nasıroğlu böyle düşünenleri yanılttı. Gerçektende birçok insan yanılgıya düştü. Milletvekili Nasıroğlu, her gelişinde iki üç gün kalıp Batman için neler yapılır çabası ve gayreti içinde, özellikle Ankara’da Bakanlarla sürekli konuşmakta ve Batman’a yapılması gereken yeni yollar, hızlı tren, su sorunu,  kentsel dönüşüm, üç organize sanayi projesi, demir yollarının şehrin dışına taşınması ve buna benzer birçok projeleri hayata geçirmek için sürekli görüşmeler yapmakta.

 

Gerçekten Nasıroğlu’nun tek hedefi doğup büyüdüğü bu şehir için çabalamak.  Sık sık sıcaklara aldırış etmeden Batman'a gelmekte.

 

 

Deminde dediğim gibi sürekli kurumlarla istişare etmekte, Batman’ın dünyaya daha iyi tanıtılması için projeler üretmekte ve işsizlik konusunda elinden gelen çabayı sarf ediyor.

 

 

Sürekli vatandaşın sorunlarını dinliyor, kimseyi geri çevirmiyor. Genci, yaşlısı ayırmaksızın her kesin ne sorunu varsa dinliyor,çözüm konusunda kendileriyle istişare ediyor. Ben inanıyorum ki Milletvekili Nasıroğlu, bu şehri büyük hizmetlerle buluşturacak.

HOŞÇA KALIN

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.