26 Mart 2023 - Pazar

Business aday Nasıroğlu…

Business aday Nasıroğlu…

Yazar - Bulut Kutlu
Okuma Süresi: 4 dk.
Bulut Kutlu

Bulut Kutlu

-
Takip EtGoogle News

AK Parti adaylık işini biraz daha elit, burjuva ve sosyete düzeye getirip, sınıfsal farklılığı siyasal zeminde de kullanmayı amaçlıyor. Saraylar yapıp, yüzlerce hizmetkar, garson, aşçı, bahçıvan, personel, koruma, zırhlı araçlar, uçaklar derken Batman’da öyle bir isim ortaya attı ki tek kelime ile Business aday…

Hani siyasetle yoğrulmuş biri olsa, siyaseti seven, politika meraklısı biri olsa hadi neyse. Tamamen ticaretle yoğrulmuş, küçüklükten beri ticaretle uğraşan Ferhat Nasıroğlu birden bire kendini siyaset arenasında buldu. Nerden çıktı bu? Dercesine büyük bir sürpriz oldu gerçekten. Diğer Ak Parti adayları ve bu işin müdavimleri, usta siyasetçi aday adayları kızmaz ise birinci sıra Business adayımız Ferhat Nasıroğlu’dur, dolayısı ile adaylık yarışının ömrü kısa olmuştur. Bazı kurt siyasiler de tabi ki üzgün. “Önümüzü kesti, yolumuza taş koydular” diyenler de var tabi. Birinci sıra adaylığını çantada keklik gören yılların siyasileri tam bir hayal kırıklığı içinde. “Nam olsun kar olmasın” zihniyet ise her zamanki gibi “durmak yok yola devam” kartvizit, afiş, poster ve kahvaltı vermeye devam. Reklamın iyisi kötüsü olmaz anlayışı ile siyaset rüzgârına kapılmış durumdalar, rüzgâr nereye eserse veya savurursa onlar orada.

Neyse ki bu kez aday adayı sayısı biraz az, geçmiş dönemlerde o kadar çok aday adayı vardı ki Ankara’da yapılan mülakatta uzun kuyruklar oluşur, günlerce mülakat saati beklenirdi. Hatta genel merkezin önüne sıra almak için numara makinası bile konmuştu. Bu sefer beklemek yok.

İşin şakası bir yana siyasetin ‘S’ sini bile bilmeyen iş insanı Sayın Ferhat Nasıroğlu uluslararası bir holding olan FERNAS’ın yönetim Kurulu Başkanı. Türkiye’de 40’tan fazla şantiye, 20’nin üzerinde fabrika, yurt dışında 30’a yakın şube ve milyarlarca dolarlık dev sermayeyi yönetiyor. Peki, siyaseti bilmeyen bu kapitalist topluma ne verecek? Bunu tabi ki zaman gösterecek ama bence ihaleyle uğraşıp üç-beş kuruşun peşine giden aç siyasetçilerden çok daha iyi olacak. En azından Business adayımız parasal anlamda doyuma ulaşmış, ticari zekâsı da var. Batman’da çok hayati yatırımlara imza atmış ve Batman’ın tüm yatırım ve kritik sorunlarını biliyor. Bu bizler için büyük bir avantaj, ayrıca tanıdığımız kadarı ile Sayın Nasıroğlu demokrat, özgürlükçü, liberal bir anlayışa sahip. Kürt meselesine de çok hakim. Yeni dönemde partisi kendisinden bir hayli istifade edecek.

İlimizin, sosyo-ekonomik yapısı, kültürel değerleri, sanayisi, eğitimi, alt ve üst yapısal sorunları çok iyi bilen Nasıroğlu ayrıca eğitime verdikleri önemle ve daha önemlisi, öğrenci bursu ve yoksullara yardımları ile halkın gönlünde taht kurmasını bilmiştir. Ayrıca Batman’da ki herkesi tanıyor ve kalibresini biliyor. Kendisinin bu özellikleri ile siyasete de başarılı olacağına inancım sonsuzdur.

Şimdiden kendisini kutluyorum ve siyasete bir tık kalite getireceğine inanıyorum.

Kalite her zaman iyidir Batman’ın asortik Business Class bir adayı her zaman olmalı.

Bi xêr hatî Nasıroğlu…

#
Yorumlar (14)
Abit kurt
28.03.2023 11:00
Batman'da yaşamayan Batman'da aday olma hakkı yoktur ne kadar da Batmanlı olsa hak etmiyor
Babanın oğlu kemal
28.03.2023 03:02
Akp ne yaparsa yapsın gidiyor kardeşim babanın oğlu kemal biletini almış geliyor
Burak Ertuğrul
28.03.2023 02:59
HDP 5 götürürse ne olacak? En azından Nasıroğlu siyasetten kurtulmuş olur
Yakup doğu
27.03.2023 20:32
Bazı kelimeleri biraz ağır olsada (kapitalis vb.)gusel bir yazı olmuş kalemine sağlık bazı yorumlarda batmana faydası olmaz demiş şu an en az 2.3.bin civarı batmanlı çalışan var onların şirketinde hep üretim üzerine çalıştığı için batmanda üretecek inş.
Salih ertem
27.03.2023 05:06
Siyasetin S sini bilmeyen adamları siyasete sokan şu AKP var ya Batman’ın kaderi ile oynadı umarım pişman olmazlar
Mahsum Rıza can
27.03.2023 05:04
Ferhat Nasıroğlu ismini yeni duyduk bu kez de zengin adamı deneyelim
Murat çelik
27.03.2023 05:02
Burjuva sınıfından bir aday süper bence Süpermen gibi Batmanı uçuracak
Selim ışık
27.03.2023 04:34
Kusura bakmayın dev bir şirkete ve dev bir paraya sahip te Batman’a bir faydası olmaz.koskoca devletin parasını yöneten adamdan hayır görmedi bu memleket nasıroğlundanmı görecek
Mübarek
26.03.2023 23:01
Çok güzel bir tesbit teşekkürler bulut bey
Nesrin Terece
26.03.2023 15:14
Bence Soradan biri olacağına Nasıroğlu millletvekili olsun kimseden hayır görmedik bari bundan görelim
Gani savur
26.03.2023 15:13
Çok üst düzey bir yazı tebrikler Nasıroğlunada başarılar
Hakkı ulus
26.03.2023 15:12
Böyle bir akıcı üslup ve keskin tespit harika olmuş bence harika ve örnek bir yazı tebrikler
Hayrettin
26.03.2023 13:49
Şimdiye kadar kimsenin batmana faydası olmadı...varlıklı olan insanların sadece gösteriş amaclı isimleri var...miletvekili maşşina ihtiyacımi var...ismi olsun yeter...batmana bu tip insanların bir faydası olmaz...
26.03.2023 13:00
Keşke hiçkimse. HDP. Dışında hiçbir partiye aday olmasaydı
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları