12 Ağustos 2023 - Cumartesi

Alkışlar Ramada Oteli girişimcilerine

Alkışlar Ramada Oteli girişimcilerine

Yazar - Bulut Kutlu
Okuma Süresi: 4 dk.
Bulut Kutlu

Bulut Kutlu

-
Takip EtGoogle News

 

Yıllardır şöyle adından gururla bahsedeceğimiz bir otelimizin olmasını istemişizdir.  Nihayet modern bir otele kavuştuk. Üstelik bu otel kompleks bir yatırım, iş merkezleri, AVM ve daha bir çok iş yeri barındırıyor. Şuanda 101 personel istihdam ediliyor ve bu sayı 400’ü bulacak.

Gidip bu önemli yatırımı gezdik, rüyadaymışım gibi geldi bana ayrıca dünya markası olan Ramada ismini almış durumda…

Batmanlı genç girişimcisi İnşaat Mühendisi Rıdvan Müjdecioğlu ve beraberinde ki girişimciler doğrusu çok cesurlar. Batman gibi bir yerde 5 yıldızlı otel yapmak ve o günkü para ile 400 milyon TL harcamak her babayiğidin harcı değildir. Memleketinde kalıp, memleketine yatırım yapmak ancak ve ancak bir Batman milliyetçisine ve Batman sevdalısına yakışır. Gerçekten tebrikler.

Önceki gün açılışı yapılan ve Maliye Bakanımız, Valimiz, Batman ve bölge milletvekillerinin katılımı ile gerçekleştirilen otel ve kompleks Batmanlıların hizmetine sunuldu.

Bölgenin en büyük marka otellerden birini Batman’a kazandıran Erzenia Ramada Otel kapılarını geçenlerde basın mensuplarına da açmıştı.

120 oda, 250 kişi kapasitesi, kongre merkezi ve modern binasıyla göz kamaştıran 5 yıldızlı Ramada Plaza By Wyndham Batmanımızın ilk ve tek uluslararası markası oldu. Kahvaltılı basın toplantısına yönetim kurulu Başkanı Rıdvan Müjdecioğlu, Ramada Plaza Yönetim kurulu üyeleri Nedim Kara, İzzet Göner, Mesut Bağatır, Veysi Ekinci Otel Genel Müdürü Emel Gerhardt katıldı. Otel yöneticileri gazetecilere otel odaları ve diğer mekanları gezdirdiler.

Basın toplantısında konuşan Otel Genel Müdürü Emel Gerhardt, Batman’a standartların üstünde bir otel kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyleyerek şunları söyledi. “Personel yapımızın yüzde 90’ı Batmanlı gençlerden oluşuyor. Ciddi bir istihdam oluşturduk. Yabancı misafirlerimizi Batman’da ağırlayacağız. Çin ve Japonya’dan acenteler vasıtasıyla turistlerimiz Batman’a gelecek. Ramada Otel kalitesi Batman’la taçlandırıldı. Konaklama dışında açık büfe kahvaltımız olacak. Akşam Canlı müzik programları, Alakart restoran olacak. Fix menü olacak.  Kongre merkezimizin açılmasıyla ayda bir Kadınlar matinesi düzenlenecek. Konsept geceleri olacak.”

Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Müjdecioğlu yaptığı açıklamada “Batman’a böylesi bir yatırımı kazandırmaktan son derece memnunuz. Otelimiz 400 milyona mal oldu. 101 personel var. Kongre merkezi Ekim ayında açılacak. Çalışan sayımız 150’yi bulacak. Kiralama yerleriyle birlikte 400 istihdam hedefliyoruz. Yönetim kurulumuzla birlikte yeni yatırımlar yapmayı planlıyoruz. Batmanımıza hayırlı olsun” dedi.

Evet modern otelimizin serüveni böyle yakın zamanda yüz akımız olacak Ramada Otel ilimize modern bir hava da katmış olacak.

Burada önemli olan bir konu daha var; iyi hizmet, bu otel yöneticileri ve çalışanları ile birlikte iyi hizmet sunarlarsa başarılı olurlar. Aksini düşünmek istemiyorum ama inşallah başarılı olacak ve daha birçok yatırımı Batman’a kazandıracaklardır. Tebrikler ve alkışlar Sayın Müjdecioğlu ve ekibine…

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları