29 Nisan 2024 - Pazartesi

Zavallı insanlar..!

Zavallı insanlar..!

Yazar - Bulut Kutlu
Okuma Süresi: 3 dk.
Bulut Kutlu

Bulut Kutlu

-
Takip EtGoogle News

Petrolspor’un şampiyonluk maçında reklamını yapmak isteyen alışık tipler yine sahnedeydi. 
Allah’ım bana mukayyet ol bu zavallı insanları gördükçe midem kalkıyor.
Kendine sanatçıyım diyen biri çıkmış güneş gözlüklerini takmış, yanına Milletvekilini almış sırıtarak deklanşörlere poz veriyor. Yani ağzında bir sakız eksik! 
Sonra bu zat-ı muhterem çıkıp, durduk yere, ortada fol yok yumurta yok “DEM Parti ve yetkilileri neden Petrolspor’un bu sevincinde yanında değil?” Diye haddini aşarak büyük bir halk kitlesini temsil eden partiye dil uzatıyor. 
Bu kişiyi merak ettiniz değil mi? Hani her defasında ‘dünyaca ünlü’ yakıştırmasını kullanarak kendine piyasa oluşturmaya çalışan, yerel basını da çok iyi kullanan ancak sınıfı bile belli olmayan lümpen kalıntısı Ahmet Güneştekin’den başkası değil. 
Yani senin başka işin yok mu? Petrolspor’un hangi maçına geldin, ne katkı sağladın? Son maçta etrafa caka atmak için Manisa Turgutlu’ya gelip şeref tribününe çıkarak, ayak-ayak üst üste atacaksın ve sonra ahkam keseceksin. Aslında suç sende değil seni o şeref tribüne alanlarda ve yanına oturtan Milletvekili Ekmen’dedir… 
Sen bugüne kadar halkın iradesine ipotek koyan Kayyım politikasını eleştirdin mi? Yıllardır adaleti ortadan kaldıran, hukuksuz uygulamalarla, yoksulluk ve yolsuzluklarla gündeme gelen iktidarı hiç eleştirdin mi? Senin akrabalarına milyonluk ihaleler verilirken bıyık altından gülmedin mi? Ellerini oluşturmadın mı? Sanatçı dediğin mazlum halkın yanında olmalı, aykırı ve omurgalı bir duruş sergilemelidir. Sen ne yaptın bay Güneştekin? Yıllardır ezilen ve kültürel hakları gasp edilen onurlu bir halkı nice bedeller ödeyerek temsil eden partiyi ağzına doladın, ayrıca gelen tepkiler üzerine utanmadan; “beni yanlış anladınız, kırıldım” dedin…
Vayyy kardeşim kırılmış ne romantik…
Hem haddini aşacaksın hem de ajitasyon yapıp, kendini acındıracaksın kusura bakma halkın bu gibi manevralara ve kandırmacalara karnı tok. Bilinçli halkımız sen ve senin gibi 3. sınıf sanatçı kalıntılarına gereken yanıtı mutlaka verecektir. 
Unutma ki; bu halk zirveye taşıdıklarını yeri geldiğinde alaşağı etmesini de bilir. 

#
Yorumlar (8)
Kadriye özdemir
02.05.2024 04:27
Memleketi yediler bitirdiler şimdi de DEM partiyi dillerine dolamışlar. Sanatçı dediğin mazlumun yanında yer alır. Zalimler için yaşasın cehennem
Helin Aslan
30.04.2024 18:30
Helal sana Bulut bey Kürt halkı sana çok şey borçlu. Bu halkı hiçe sayanlara gereken dersi vermişsin. Tebrikler
Alattin türe
30.04.2024 01:50
Yani o güneş gözlüğünü takarak insanlara üstten bakarak ne yapmaya çalışıyorsun be adam? Güneştekin ailesinin tamamı AKP Li demek sende onlardansın. Yalar Kemal’e Baba dedin şimdilerde Yaşar Kemal’in kemikleri sızlıyor.
Adem Gökdemir
30.04.2024 01:47
Bu adamın başka işi yok DEM e dil uzatıyor. Kaldırın o ismi kültür merkezinden vesselam
Murat demir
29.04.2024 14:11
Mükemmel bir yazı olmuş. Tebrikler
Hilal Demir
29.04.2024 14:05
Sanatçı dediğin omurgalı olur. Bu Ahmet Güneştekin denilen adam bir zavallı… Yazıklar olsun herkes paranın gücün kölesi olmuş o ismi kültür merkezinden kaldırın
Selahattin yanar
29.04.2024 14:01
DEM Partiyi eleştirecek son adam Ahmet Güneştekin adında bir lümpendi o da oldu. DEM Partinin yerinde olsam Ahmet Güneştekin ismini Belediye kültür merkezinden kaldırırdım bu adama iyilik yaramıyor.
Şehmus Koç
29.04.2024 13:57
Sn yazar ellerine sağlık bu sanatçı bozuntusuna biri haddini bildirmeliydi bunu da sen yaptın seni anlından öpüyorum i…
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları