04 Nisan 2023 - Salı

Kazanan Batman olacaktır

Kazanan Batman olacaktır

Yazar - Bulut Kutlu
Okuma Süresi: 3 dk.
Bulut Kutlu

Bulut Kutlu

-
Takip EtGoogle News

Batman’ın bağrından çıkmış, ekmeğini yemiş, suyunu içmiş, tozunu-toprağını yutmuş genç, çalışkan, girişken, yenilikçi ve başarılı bir adaydan sizlere bahsetmek istiyorum.

14 Mayıs genel seçimleri için Batman Ak Parti Milletvekili aday adaylığını açıklayan, temayül yoklamasına katıldıktan sonra ilimize gelen iş insanı Fırat Tunç önümüzdeki günlerde Ankara’da yapılacak üst komisyon değerlendirmesinden sonra aday olup olmayacağı kesinlik kazanacak.

Tunç’un milletvekili sıralamasına girmesi demek hem partisinin hem de Batman’ın kazanması demektir. Ak Partinin oylarını artırıp en az iki Milletvekili çıkarabilmesi için çok güçlü adaylara ihtiyacı var. Fırat Tunç bu güçlü adaylardan biri…

İsterseniz sayın Tunç’u şöyle bir tanıyalım;

Yeşil-Mar AVM, Emre Auto, Mektebim Koleji, Taç Et Üretim Entegre tesisi, (GES) Enerji üretim tesisi ve Fırat Tunç Kültür Bilim ve Eğitim Vakfı kısa adıyla TUNÇSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı 35 yaşında ve 3 çocuk babası…

Kısa sürede böylesi şirketlere sahip olmak tatbiki kolay değil bünyesinde yüzlerce işçiyi de barındıran Tunç, istihdama da büyük önem gösteriyor. Böylesine genç girişimcilerin aktif siyasete atılmaları ilimiz için çok önemli. Hep aynı isimleri ve yüzleri görmektense genç ve başarılı yeni simaları görmek ve şans vermek çok daha önemli.

Ak Parti genç isimlere de şans vermeli. Ak Partinin oylarını artıracak hatta 2 Milletvekili çıkarma şansı yakalamak adına sevilen şahsiyetlere mutlaka sıralamada yer vermelidir. Aksi taktirde hesaplar alt-üst olabilir.

Fırat Tunç kardeşimiz Batmanda ki Milletvekili aritmetiğini değiştirecek oy potansiyeline sahip olduğuna da inancımız sonsuzdur.

Meclis kürsüsünde konuşabilecek, ihalelerden uzak, halka daha yakın, halkıyla birlikte hareket ederek, ilimizin sorunlarına çözüm olacağına inandığımız sayın Tunç’un mutlaka Milletvekili aday sıralamasında görmek istiyoruz.

Vizyonu, dürüstlüğü, girişimciliği, istihdam çabaları sorunları çözmede ki gayreti ve yeni projeler geliştirme yeteneği İlimiz için büyük bir şans olabilir. Sanırım bunu istemek bir Batmanlı olarak hakkımız.

Özetle; gayretli, aktif, dürüst, genç ve girişimci siyasetçilere ihtiyacımız var. Tunç bunlardan biri… Yıllardan beri özlemle beklediğimiz bu profildeki Milletvekili adaylarını Ak Partide görmek istiyoruz.

Başarı azim gerektirir, azim ise irade gerektirir. İkisi birleştiğinde ise amaç ve sonuç kendiliğinde ortaya çıkar. Sayın Tunç azmin ve başarının bir sonucu olacaktır. Kazanan ise Batman olacaktır…

#
Yorumlar (2)
Talip er
06.04.2023 17:48
Böylesine genç dinamik ve yakışıklı adayları görmek bizleri mutlu ediyor biji Tunç
Burhan Hamidi
06.04.2023 17:46
Tebrikler böyle çalışkan insanlara ihtiyaç var çalışan kazanır
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları