20 Mayıs 2023 - Cumartesi

Nasıroğlu ve siyasi prestij

Nasıroğlu ve siyasi prestij

Yazar - Bulut Kutlu
Okuma Süresi: 3 dk.
Bulut Kutlu

Bulut Kutlu

-
Takip EtGoogle News

 

Kazasız belasız bir seçim geçirdik darısı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bunu da atlatırsak rahat bir nefes alacağız.

Seçimler tabi ki Ak Partinin zaferi ile sonuçlandı. Ak Parti Batman tarihinde en yüksek oyu alarak tarih yazdı. Bu başarı Ak Partiye iki milletvekili çıkardı vallahi bravo.

Bu başarı aktif siyasete yeni atılan Ferhat Nasıroğlu, HÜDA-PAR’ın adayı Serkan Ramanlı ve Milletvekili adayı Fırat Tunç’un başarısıdır. Gerçekten çok çalıştılar. Kimsenin tahmin etmediği çok iyi bir oy alarak ipi göğüslemiş oldular tebrik ederim.

Ferhat Nasıroğlu gerçekten mütevazı bir insan. Para-pul onu değiştirmemiş, herkese saygılı davranıyor ve güler yüzünü kimseden eksik etmiyor. Diğer siyasiler gibi kaprisli de değil, halktan biri gibi.

Böylesine para, güç ve imkan başkasında olsa dönüp Batman’a bile bakmaz. Ama Nasıroğlu Batman’dan hiç bir zaman diyaloğunu kesmedi aksine yatırım üstüne yatırım yapıp, binlerce Batmanlı gencimize istihdam imkanı sağladı. Yeni dönemde de yine istihdam anlamında ilimize büyük yararlar sağlayacak. Sanayi ve özel yatırım anlamında Batman’ı adeta şaha kaldıracak. Bu konuda Nasıroğlu’na güvenimiz tamdır.

Devlet yatırımlarında da Batman’a pozitif ayrımcılık sağlanacağını tahmin ediyoruz. Saraya yakın olmak devlet imkanlarından daha fazla yararlanmaktır. Nasıroğlu Batman için iyi bir fırsat olacaktır. Her alanda Batman’ı önde görmek bence hayal olmayacak. Neden derseniz; Nasıroğlu büyük bir seçim başarısı ile Ankara’ya gidecek ve sarayın gözdesi olan Nasıroğlu siyasi anlamda da prestijli olacak. Alışılagelmiş Milletvekili profili dışında işlevsel, çözüm öncelikli, kitlesel hizmetlere daha yatkın, girişken ve tuttuğunu koparan bir siyasi anlayış ile mücadele edecek. Dolayısı ile yıllardır özlemini hissettiğimiz güçlü siyasi vizyon ortaya çıkarmış olacak. Küçük işlerle uğraşmak yerine daha akılcı hizmetlere ağırlık verecek. Basit ihale, hurda işlerle asla uğraşmayacak ve Batman siyasetine çok daha yüksek bir seviye kazandırarak, çıtayı yükseltmiş olacak.

Hedef büyük olunca beklentilerde doğal olarak büyümüş olacak. Öyle mecliste ofisinde oturup tayin- atama yerine ilimize yararlı devasa yatırımlarla uğraşmak artık hayal olmayacak. Bu konuda sayın Nasıroğlu’na güvenimiz sonsuzdur. Gelecekte Batman’ı gerçekten de aydınlık ve huzur dolu yarınlar bekliyor. Yarınlarımıza ışık tutacak herkese selam olsun.

Ak Parti vekillerine şimdiden başarılar dilerim.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları