31 Temmuz 2024 - Çarşamba

AK PARTİ VE MHP’İN YASAK AŞK MEYVELERİ!

AK PARTİ VE MHP’İN YASAK AŞK MEYVELERİ!

Yazar - Kıvanç Apaydın
Okuma Süresi: 3 dk.
Kıvanç Apaydın

Kıvanç Apaydın

-
Takip EtGoogle News

 

 

AK PARTİ VE MHP’İN YASAK AŞK MEYVELERİ!

Birçok ilde yaya geçitlerinde yazan peşi peya (önce yaya)  cümlesi belli ki bazı kötü niyetlilerin radarına girmiş.

Ak Parti’nin son dönemlerdeki politikalarını eleştirebiliriz. Yalnız bazı attığı adımları da azımsamamak lazım. Özellik TRT kürdi  kanalının oluşturulup yayına başlatılması…

 Kıymetli dedem her Cumartesi dengbej programını hala izler keyifle.

 Daha sonra okullarda yarım yamalakta olsa eleştirilecek birçok noksanlıkta olsa seçmeli ders olarak Kürtçe eğitim veriliyor.

Dolayısıyla Ak Parti hükümeti Kürtçe konusunda yol kat etmişken bazı kirli eller bu durumu baltalamak ve ilerleyen süreci tıkamak istiyorlar.

Bölgede ve hükümette önemli isimlerden  Galip Ensarioğlu da bu husustaki rahatsızlıklarını dile getirdi. Akabinde   HÜDAPAR Milletvekili ve partisinde önemli bir yere sahip olan Serkan Ramanlı’da bu pespaye durumu eleştirmiş tepkisini dile getirmiştir. Batman özelinde Ak Partide siyaset yapan Murat Çiçek beyefendi de  konudan ötürü tepkisini göstermiş oldu. Özetle şu denebilir, farklı partilerde siyaset yapan Kürtleri de incitecek boyuta geldiğini görüyoruz.

Ak Parti hükümeti bu kangrenleşmiş yapıdan kurtulmadığı sürece doğru düzgün bir siyaset yapamayacağı artık aşikar, MHP siyasetiyle bölgede sağ tarafta siyaset yapan vekilleri de zor duruma koyuyor artık.

 OSB yolunda ihmaller sonucu hayatını kaybeden dört hemşerimizin taziyesi daha yerdeyken,  Amerika’ya göç eden ve Batmanda işsizlik yoksulluk  pençesinden kaçıp yeni bir hayat umuduyla yaşamaya  çalışırken feci bir trafik kazasında yaşama veda eden üç genç üç fidanın cenazesi daha toprakla buluşmamışken, halkın huzurunu suni gündemlerle meşgul etmenin tek bir amacı olabilir. Oda şudur, hedef şaşırtmak, toplumun asıl odaklanması gereken meseleyi kaçırmasını sağlamaktır.  Gündem yoksulluktur, gündem hak hukuk alanında gerileyen yerdir, gündem eğitim durumunun içler acısı halidir, gündem esrar ve eroinin maddelerinin yaygın bir şekilde kullanılmasıdır, gündem kurumların işini yapmamasıdır.

Köşeye sıkışan MHP, Sinan ateş cinayetine cevap veremiyor, yıpranan yorulan, Ak Partinin söyleyecek yeni sözleri yok artık.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları