18 Mayıs 2024 - Cumartesi

KOBANE’Mİ, KOMEDİMİ, TRAJEDİMİ

KOBANE’Mİ, KOMEDİMİ, TRAJEDİMİ

Yazar - Kıvanç Apaydın
Okuma Süresi: 3 dk.
Kıvanç Apaydın

Kıvanç Apaydın

-
Takip EtGoogle News

 

 

Kürt isen Kürtlüğünü bil kardeşim, hala hala…

Sen kim Türke, Araba, Farsa kafa kaldırmak kim!

Otur oturduğun yerde!

Hem ne demişler en iyi Kürt ezilen Kürt!

Susan Kürt!

İtiraz etmeyen Kürt’tür!

Yok özerklik, yok kanton, yok kurtarılmış bölge, yok Devletleşmekmiş! boyundan büyük işlere kalkışmak senin neyine!

Yüz yıllardır Suriye ismini Rojava yaptınız! Yetmezmiş yanı başınızdaki Kobane’deki akrabalarınıza yardıma gidiyorsunuz sizin işiniz mi bu!

Sokaklara çıkıp gösteri yapmak , sokakları yakıp yıkmak senin neyine  kardeşim bak ölenler yine sizsiniz !

İnsanı sinirlendirmekte şu Kürtlerin üstüne yok be kardeşim!

 Selahattin diye bir başkanları var, bunca cezaya rağmen, hala geri adım atmıyor, kırk yıl ceza yemiş halaycı sofi Ömer gibi kollarını açarak, karşılıyor, kafayı yemiş bunlar!

Her yıl yeni partiler açıyorlar alfabede harf kalmadı artık, meclise giriyorlar millet vekili oluyor ne işe yarıyorsa artık. Belediye kazanıyorlar çok iyi bir şey yapmışlar gibi…

Önderiniz Öcalan Mehdi Öztüzün’e sizin daha bir belediye modeliniz bile yok demişti!

Hakikatten de yok! yine İmralı notlarında Pervin hanıma ve sırrı Süreyya beye iradeniz yok mu? Nasıl olurda kandil müdahale eder seçimlerinize! Yine HÜDA PAR’I kucaklayın görüşün der Öcalan!

Selahattin Demirtaş’a sen neden Hakan Fidanla görüşmüyorsun der! kardeşim bunlar önder dedikleri adamı da dinlemiyorlar yahu!

Bu Kürtler dünyada huzur bırakmadı be kardeşim!

En akıllıları; bu Türk solundan kayyum olarak Dem Partiye atananlar onların keyfi yerinde, hem onlara hiçbir şey de olmuyor, her zaman ızgaranın başında olurlar en güzel eti en iyi eti onlar yerler, elleri de yanmaz ohh miss, eş başkan olur nezarette bir gün bile kalmaz, söz hakkı da hep ilk onlarındır, Kürtlerin partisine de Kürde de söz söylemek düşmez, hem ne söyleyecek ki Kürt sussun daha iyi…

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları