14 Temmuz 2024 - Pazar

NASIROĞLU; “ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIM”

NASIROĞLU; “ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIM”

Yazar - Kıvanç Apaydın
Okuma Süresi: 2 dk.
Kıvanç Apaydın

Kıvanç Apaydın

-
Takip EtGoogle News

 

 

Batman yerel basına konuşan Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Konuşmanın tüm seyri boyunca iletişimin değerini, uzlaşmanın ve çözümün her konuda çok mühim olduğunu, Batman için hizmet anlamında ne gerekiyorsa, bahanelere sığınmadan elimizi taşın altına koymamız gerektiğini dile getirdi.

 Bozulan ekosistemden ötürü ve mevsimsel sebeplerden dolayı oluşan doğal afetler konusunda merkezi yönetimin ve yerel yönetimin koordineli çalışması gerektiğini sayın Nasıroğlu’na ilettik.  Mevcut durumun diyalog ve iletişim kanallarının kapalı olması dahilinde Batman halkının birçok konuda olumsuz etkileneceğini, kaybeden tarafın vatandaşlar olacağını da Nasıroğlu’na söyledik.

Nasıroğlu iletişimin önemini toplantı boyunca dile getirdi. Batman halkı için hizmete çözüm olmak konusunda elimizi taşın altına koymaya hazır olduklarını dile getirdi.

Nasıroğlu organize sanayi bölgelerinde son aşamaya gelindiğini ve önümüzdeki süreçte yatırımcılara arazilerin tahsis edileceğini, daha sonra diş hekimliği fakültesinin de yakın tarihte açılacağını, yapımı devam eden Hasankeyf yolunun da çalışmalarda sona yaklaşıldığını,  bilim merkezi ile Bahçeşehir Üniversitesi arasında protokolün yapıldığını, son dönemde intihar vakaları ile ilgili çalışmaların başlandığını ilgili bakanlıkla koordineli bir şekilde bilimsel çalışmaların başlatıldığını, son olarak da il başkanlığı konusunda ince eleyip sıkı dokuduklarını belirterek, Batman’a yakışır bu görevi layıkıyla yerine getirebilecek birini yakında topluma deklere edeceklerini bildirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları