05 Temmuz 2024 - Cuma

BATMAN BELEDİYESİ SPORDA MÜKEMMELİ BAŞARMAKTA İDDİALI!

BATMAN BELEDİYESİ SPORDA MÜKEMMELİ BAŞARMAKTA İDDİALI!

Yazar - Kıvanç Apaydın
Okuma Süresi: 3 dk.
Kıvanç Apaydın

Kıvanç Apaydın

-
Takip EtGoogle News

 Belediye Başkanı Gülistan Sönük Sporda iddialı gözüküyor.

Gelir gelmez belediyenin tüm kurumlarını halkın hizmetine koymakta kararlı olan başkan, spor müdürlüğüne verdiği önemle de halktan geçerli not almıştır.

 

Spor müdürlüğü Spor kurumlarını tüm eksiklerini gidererek, kayyumdan kalan işlevsiz, kompleksleri profesyonel ekiplerle müdahale edip aktif hale dönüştürüldü.

 

Belediyede ortadan kaldırılan korku imparatorluğunun yerini, mobbingsiz ve personellerle olumlu ilişkiler, çalışma azmini arttırmış, halkçı sosyal belediyecilik, tekrar halka hizmete başlamış.

 

Belediye spor işleri müdürlüğünden alınan bilgiler ışığında şu kesinlikle söylenebilir, Batman’ı hem Türkiye hem de uluslararası platformlarda temsil edecek sporcular yetiştirmek konusunda kararlı olduklarını ve yapılan çalışmalarla da topluma hissettirdiklerini görmekteyiz.

 

Tüm dallardan hizmet veren spor işleri müdürlüğü, komplekslerinde; yüzme kursuna başvuran 2820 vatandaşa yüzme eğitimi, basketbol için ise 320 kişi, hentbol 350, cimnastik 450, futbol 90, voleybol 50 şer gruplar halinde halka hizmet vermeye devam ediyor.

Öğrencileri sınava hazırlamak konusunda yeni kurslar açan spor işleri müdürlüğü 65 kişiye hafta içi her gün akşam saat 17:00 ile 20:00 arasında BESYO çalışması yapmakla beraber sınav öncesi ve sonrası psikolojik destek birimlerini de devreye koyacaklarını söylediler.

Spor işleri müdürlüğü, kapasitelerinin üstünde hizmet verdiklerini ve gelen tüm vatandaşa destek olmak konusunda ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını görmekteyiz.

Batman halkının artık güvenle yaz kurslarında çocuklarını emin ellere, güvenli ellere ve profesyonel insanlara emanet edebilir, Anne ve Babaların da rahatlıkla, belediyenin kurumlarından hizmet alabileceklerini görüyoruz.

Hijyen konusunda çok hassas olan spor işleri müdürlüğü temizlik konusunda da ödün vermemekte, tüm kompleksler günün ve haftanın belirli periyotlarında özenle sporcuların hizmetine hazırlanmakta.

Tüm Batman halkı gönül rahatlığıyla, artık Belediyenin Tüm sosyal kurumlarından yararlanabilir ...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları