15 Haziran 2023 - Perşembe

AKP, HDP VE HÜDA-PAR’A MEKTUP

AKP, HDP VE HÜDA-PAR’A MEKTUP

Yazar - Kıvanç Apaydın
Okuma Süresi: 2 dk.
Kıvanç Apaydın

Kıvanç Apaydın

-
Takip EtGoogle News

Şehrimiz bir dönemler intiharlarla isminden söz ederken bu seferde sadece yöntemin değiştiği başka ölümlerle gündem de…

İntihar eden gençler, ıssız tarlalarda ölü bulunanlar, trafik kazasında yaşamını yitirenler, sokak ortasında birbirine silah sıkanlar…

Normalleşen bir durumla karşı karşıyayız ve herkes sessiz… Bu önemli ve herkesi ilgilendiren sorunların siyasi ve ideolojik bir arka planı olmadığı için tüm cenahlardan da tepkisizliği görmekteyiz.

İnsanların ölüm şekli bile çok önemli… Bir uğurda ölmüyorsanız bir yaprağın daldan düşmesi kadar değeriniz yoktur.

Ölümlerin arkasındaki sebepler tüm yönleriyle detaylandırılmalı bir arkeolog titizliğiyle gün yüzüne çıkarılmalı uzman psikolog ve sosyologlar tarafından raporlanmalıdır.

Çözüm noktasında uzmanların ve dünyadaki diğer yönetimlerin bu tarz sorunlara çözüm yöntemini göz önünde bulundurulup toplumumuzun yapısına uygun olacak şekilde zaman kaybetmeksizin pratiğe geçirilmeli.

Madde bağımlılık yaşı 15 yaşa kadar düştü.  Sokaklarda rahatlıkla satılırken öğrendiğimiz son bilgilere göre de evlere ve işyerlerine kuryeler eşliğine servislerde başlamış bulunmakta. Bu mesele ölü eşek cesedi gibi kokuşmuş bir şekilde şehrin ortasında ne kimse bu cesedi kaldırıyor nede yanaşıyorlar.

 Secim arifesin de aziz Batman halkı ve sevgili gençler cümlelerini ağzından düşürmeyenleri bu sorunların çözümü hususunda çalışmaya davet ediyoruz …

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.