10 Ekim 2024 - Perşembe

EL ÖPEREK AK PARTİYE GEÇTİLER!

EL ÖPEREK AK PARTİYE GEÇTİLER!

Yazar - Kıvanç Apaydın
Okuma Süresi: 5 dk.
Kıvanç Apaydın

Kıvanç Apaydın

-
Takip EtGoogle News

 

AK Partiye geçişler hız kesmeden devam ediyor. Bunun sebebi gerçekten Ak Partinin iyi olmasından mı yoksa bir korku imparatorluğundan dolayı mı biraz inceleyelim!

Parti değiştiren üç başkanın açıklaması şöyle: halk bizi yönlendirdi...

 

Sayın başkanlar; 6 ay önce halk isteseydi size değil Ak Partiye oy verecekti.  Bu açıklama bulunduğunuz ilçe halkının gerçekliğiyle uyuşmuyor.  Çıkıp açık bir şekilde şunu söyleyin; projelerimiz onaylanmıyordu, ödenekler konusunda sorun yaşıyorduk, her kurumda ağırlaştırılmış bilinçli bir gecikmeyle karşı karşıyaydık. Bir evrak aylarca beklemekteydi, borçlar hemen tahsil ediliyordu, derseniz halk yine sizi bağrına basar ve durumu bir nebzede olsa anlayışla karşılayabilir…

 

AK Parti bunu bilinçli yapmaktadır. Çünkü kaygılılar, en son seçimde halkın teveccühünü kazanamadılar. Ülkeyi son 20 yılda getirdiği nokta içler açısı. Kadın ve çocuklar için güvensiz, gençler için işsiz, emekliler ve yoksullar için geçimsiz, suçlular için ise cezasız bir yer haline geldi...

 

İki Köprü belediye başkanı maalesef siyaseti okuyamamış. Son 20 yıl içerisinde Dem Partide siyaset yapan belediye başkanları ve milletvekilleri şu an ne yapıyorlar ve neredeler?  Dem Parti belediyelerin sırtladığı borç ve iki dönemdir kayyum politikasını bilmeyen yoktur.  Bunları bilip ve görüp seçime de Dem Partisi çatısı altında girip ve belediye başkanı olarak seçildikten sonra yakın tarihi hiç önemsemeden Dem Partiden istifa edip Ak Partiye geçmek, halkın ve kamuoyunun takdirine bırakıyoruz...

 

Dünyada siyasetin bir dili, bir adabı vardır. Tokalaşmanın bile bir erkanı vardır. Yalnız özellikle Beşiri belediye başkanı yıllardır bu anı bekliyormuş gibi Sayın cumhurbaşkanının ellerine yapıştı.  Akabinde hızını alamayan Balpınar belediye başkanı da el öptükten sonra arka plana geçti. İki köprü belediye başkanı ritüeli bozdu cumhurbaşkanının el işaretiyle yan tarafa el öpmeden 24 yaşında olduğunu belirtip sanki çok mühim bir şey anlatır gibi saflarda yerlerini aldılar…

 

Değerli okuyucular peygamber efendimiz kesinlikle el öpme ritüeline karşı durmuş

Rivayetlere göre de çocukların ellerini öperdi. Sayın cumhurbaşkanı da birçok kez kameralar karşısında da  çocukların ellerini öpmüştür.

  İkinci önemli detay bölgemizin kıymetli ailelerinden Reşkotan ailesi tarih sahnesinde de önemli bir yere sahip.

 

 Günümüzde de bölgemizin ileri gelenleri arasında bu aile. Aile kültüründe ise misafirperverlik ve yiğitlik ön planda olmuş.  Ailenin gerçekliği böyle ortada iken seçilerek belediye başkanı olan birisinin kendi sosyolojisinden ve siyasetin nizamından habersiz olduğu açık ve beyandır.

 

Buraya Beşiri belediyesinin sayfasından belediye başkanın öz geçmişiyle ilgili bir detayı olduğu gibi bırakıyorum. Şunu göreceksiniz; Türkiye’deki üniversitelerde yetişen insanların bilimden çok uzak olduğunu da fark etmiş olacaksınız.

Alpaslan Karabulut

“1981 Yılında Batman’ın Beşiri ilçesi İnpınar köyünde doğdum. İlkokul eğitimimi İnpınar köyünde, ortaokul ve lise eğitimimi Batman’da tamamladım.

Lise öğrenimini tamamladıktan sonra, İstanbul Arel Üniversitesi Psikoloji bölümünü bitirerek mezun oldum. Aynı Üniversitede de Yüksek lisans öğrenimimi tamamladım. Halihazırda Kültür Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde öğrenimime devam etmekteyim. İngilizce, Rusça ve Çince olmak üzere 3 dil bilmekteyim.

Guangdong Yimu Technology Co. Ltd. Türkiye Distrübütörlüğünü, Globalsmart Elektronik Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptım. Çinli ortaklarımız ile kurduğumuz şirketimizde yüksek teknoloji ve yapay zeka alanlarında faaliyet gösterdik.”

SAYIN BAŞKAN   eğitimlerinizi kopyalayıp yapıştırdık. Ortaçağda sosyal statü ve hiyerarşiyi simgeleyen el öpme adetinin siyasal bilimin hangi kısmında olduğunu, psikolojide ise bu ritüel bilinç altınızda ne anlama geldiğini de hem sizin için hem de halk için bir soru işareti olarak buraya bırakıyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları