15 Ağustos 2024 - Perşembe

EŞ BAŞKAN SÖNÜK’TEN İSTİHDAM HAMLESİ

EŞ BAŞKAN SÖNÜK’TEN İSTİHDAM HAMLESİ

Yazar - Kıvanç Apaydın
Okuma Süresi: 3 dk.
Kıvanç Apaydın

Kıvanç Apaydın

-
Takip EtGoogle News

 

 

Batman, Türkiye’nin en işsiz şehri. Sayın Sönük, özellikle her konuşmasında “Batman’a borçluyuz ve Batman’da daha yapacak çok önemli işlerimiz var.” cümlelerinin altını doldurmaya başladı.

 

Kolları sıvayan Eş Başkan Sönük, acil eylem planlarını devreye sokarak halk lokantalarını hızlı bir şekilde aktif hale getirip önemli bir ihtiyacı hayata geçirdi. Yoksul halk, esnaf, öğrenci ve birçok kesim için vazgeçilmez bir yer olan lokantalar, bölgenin yemek kültürü göz önünde bulundurularak oluşturulan menü ile büyük beğeni topladı.

 

Enflasyon almış başını gidiyor, ekonomik çürüme vebalı bir hastalık gibi tüm Türkiye’ye bulaşmış durumda. Toplum büyük bir çıkmazdayken, Eş Başkan Sönük, hızır gibi yetişerek önemli bir istihdam adımını programa aldı. 110 beden işçisi ve farklı branşlarda ekstra 11 kişi daha eklenerek toplamda 121 insanımız yakın tarihte görevlerine başlayacak. Aile fertlerini de katarsak ve etkileyeceği şehir ekonomisini de düşünürsek, binlerce kişiye tekabül eden bu önemli adım alkışı hak ediyor.

 

Halk ile iletişim noktasında belediye kapıları sonuna kadar açılmış, belirlenen periyotlarda yüz yüze görüşmeler devam ederken, her istek ve problem not alınarak anında çözüm mottosuyla başarılı bir şekilde iletişim kanalları daha da güçlü hale getiriliyor.

 

Tüm yaz boyunca belediye tesislerinde devam eden spor etkinlikleri, gençlerin, öğrencilerin ve ailelerin uğrak noktası haline geldi. Batman halkı, hem spor branşlarında uzmanlaşırken aynı zamanda belediye tesislerinde konforlu zaman geçirmenin hazzını yaşıyor.

 

Asfalt sezonunun açılmasıyla beraber, Sayın Sönük’ün direktifleriyle sürekli sahada olan Fen İşleri, alt ve üst yapıyı önemle üstünde durarak kalıcı hizmeti Batmanlılar için hayata geçirmeye devam ediyor.

 

Gençlerin ve ailelerin keyifle zaman geçirmelerini sağlayan glütensiz kafe ve fırın, nefis ürün yelpazesiyle özellikle yaz akşamlarının vazgeçilmez yeri haline geldi. Fiyat avantajıyla da ekonomi dostu olan bu tesis, Batmanlıların ziyaretlerini bekliyor.

Sayın Eş Başkan alkışları hak ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları